spot_img

Ο Brown προβλέπει σύγκρουση Hamilton-Verstappen

Ο Zak Brown πιστεύει πως οι Lewis Hamilton και Max Verstappen θα έχουν σύγκρουση μεταξύ τους κάποια στιγμή στη σεζόν του 2021.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, διότι έχουμε δύο οδηγούς έτοιμοι για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα. Οι Lewis Hamilton και Max Verstappen έχουν κερδίσει όλους τους αγώνες στο 2021, με τον Βρετανό να έχει τρεις νίκες, ενώ ο Ολλανδός μόλις μία. Η Red Bull ξεκίνησε ως η καλύτερη ομάδα, αλλά η Mercedes έχει καταφέρει να επανέλθει και να την κοντράρει στα ίσα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 18 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η εμπειρία του Hamilton έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην μέχρι στιγμής επιτυχία του και είναι ένα επιπλέον όπλο που έχει στη φετινή μάχη. Ο Brown τώρα, στην παρουσίαση του special livery της McLaren, μίλησε για τη μάχη των δύο διεκδικητών.

Ο Verstappen έκανε τον Hamilton να ανεβάσει επίπεδο, όχι πως το χρειαζόταν. Είναι σίγουρα στα καλύτερα του. Είναι σπουδαία η μονομαχία αυτή για την Formula 1. Ο Lewis είχε εύκολο εκτός από έναν χρόνο με τον Rosberg. Οπότε πιστεύω πως είναι σπουδαία αντιπαλότητα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Lewis είναι ένας πανέξυπνος οδηγός. Τον βλέπεις πως κάθεται περιμένει να «χτυπήσει» και δεν είναι ανυπόμονος. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας του. Το να έχεις όμως αυτούς τους δύο να παλεύουν, ελπίζω κάποια στιγμή στην σεζόν να δημιουργήσει μια ευκαιρία και για εμάς. Είναι πιστεύω θέμα χρόνου κανένας από τους δύο να υποχωρήσει στην πρώτη στροφή και αμφότεροι να μην τη βγάλουν καθαρή.

Μην χάσετε την εκπομπή “Slipstream” για την Formula 1 την Τρίτη 18 Μαΐου στις 21:00.

Ο Daniel Ricciardo θέλησε να τοποθετηθεί επιπλέον επί του θέματος, με τον Αυστραλό να τονίζει τις αρετές και των δύο.

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως ήταν θέμα χρόνου για τον Max. Ξέρουμε το ταλέντο του. Αρκετός κόσμος όμως «βγάζει το καπέλο» στον Lewis, διότι δείχνει στον κόσμο που μπορεί να τον αμφισβήτησε πόσο καλός είναι. Οπότε πιστεύω θα συνεχιστεί αυτό. Εάν το Πρωτάθλημα κριθεί στο νήμα, ο Hamilton έχει δείξει πολύ δυνατά σημάδια εμπειρίας. Αλλά από την άλλη εάν υπάρχει ένα κενό, ο Μαξ θα το προσπαθήσει και είναι ένας λόγος που τον σέβομαι τόσο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ποιος εκ των Hamilton και Verstappen θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα στο 2021;

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles