spot_img

Ο Button προτιμάει το Le Mans από το Indy 500

O Jenson Button πιστεύει, πως η πρόκληση να αγωνιστεί στις 24H του Le Mans τον ελκύει περισσότερο από το να τρέξει στο Indy 500.

O Βρετανός, πραγματοποιεί αυτό το τετραήμερο την one-off επιστροφή του στην F1, αντικαθιστώντας τον Fernando Alonso. O Ισπανός, βρίσκεται στις ΗΠΑ για να τρέξει στο 101ο Indy 500 με την ομάδα της Andretti.

Τώρα, ο Button ρωτήθηκε για το αν θα έτρεχε στον αγώνα του Indycar με τον ίδιο όμως να προτιμά το Le Mans.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ το Indycar είναι η αλήθεια. Προσωπικά, εξεπλάγην όταν ο Fernando ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί. Όλοι όμως έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είμαστε οδηγοί αγώνων, όχι οδηγοί F1 και μας αρέσει να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ θα ήθελα να τρέξω στο Le Mans μια μέρα. Θα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, με εξαιρετική ομαδική ατμόσφαιρα. Προφανώς πρέπει να είναι την κατάλληλη στιγμή όπως όταν είχε ο Nico Hulkenberg. Θα ήθελα να δοκιμάσω και NASCAR. Πήγα σε μερικούς αγώνες φέτος. Με προσκάλεσε ο Jimmie Johnson και πέρασα φανταστικά. Είναι κι αυτό μια τεράστια πρόκληση. Υπάρχουν και άλλες μορφές που θα ήθελα να αγωνιστώ όπως το rallycross».

Παρά όμως το γεγονός πως ο JB δεν θα αγωνιζόταν στο Indy 500, παρακολούθησε την προσπάθεια του Alonso.

«Είδα όταν οδήγησε το μονοθέσιο για πρώτη φορά και είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις την αντίδραση του οδηγού. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει με το Indy και τα media και πόση προσοχή πέφτει πάνω του. Όλοι ξέρουμε πως ο Fernando αγαπά τα media. Είναι φανταστικό για το σπορ και θέλω πολύ να δω τι έχει να πει όταν επιστρέψει. Φυσικά και ενδιαφέρομαι, καθώς ήμασταν teammates για δύο χρόνια και αγωνιστήκαμε μαζί. Είναι πολύ ενδιαφέρον για το πώς θα τα πάει εκεί. Πήγε πολύ καλά στις κατατακτήριες, αλλά στον αγώνα θα είναι ρόδα με ρόδα, τρελό. Του εύχομαι το καλύτερο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles