spot_img

O Hamilton αφήνει μια και καλή πίσω του το Άμπου Ντάμπι του 2021

Η νίκη του Lewis Hamilton στο Σίλβερστον έβγαλε ένα βάρος από πάνω του και έδωσε τη δυνατότητα να αφήσει μια και καλή πίσω του όσα έγιναν στον τελικό του 2021.

Στο Grand Prix Μ. Βρετανίας ο Lewis Hamilton «έβγαλε» ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Ο οδηγός της Mercedes-AMG κέρδισε στο Σίλβερστον και ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά το 2021.

Μπορεί να πέρασαν 945 ημέρες μετά την τελευταία του νίκη, όμως το Άμπου Ντάμπι και ο τρόπος με τον οποίο έχασε τον τίτλο εκείνη τη σεζόν τον επηρέασαν αρνητικά. Ο αντίκτυπος του χαμένου τελικού σε συνδυασμό με την έλλειψη ταχύτητας της Mercedes τα τελευταία δύο χρόνια δεν επέτρεψαν στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν η επιστροφή του στις νίκες είναι η ευκαιρία να αφήσει μια και καλή πίσω του το Άμπου Ντάμπι του 2021, ο Hamilton απάντησε.

«Δεν είχα κάποια ευκαιρία μέχρι τώρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ποτέ μου δεν εγκαταλείπω. Πιστεύω πως παίρνω τις σωστές αποφάσεις για τον εαυτό μου, το πώς προετοιμάζομαι για τους αγώνες και πώς διαχειρίζομαι την καθημερινότητά μου. Πήρα μια απόφαση να πάω στη Ferrari του χρόνου, αλλά είμαι αφοσιωμένος ακόμα στη Mercedes και αγαπώ αυτό που κάνω. Τίποτα δεν πρόκειται να πλησιάσει αυτό που κάνω για να ζω, αγαπώ τη δουλειά μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων. Όταν επέστρεψα το 2022 πίστευα πως είχα ξεπεράσει το τι έγινε το 2021 αλλά ξέρω πως δεν ίσχυε αυτό. Μου πήρε πολύ καιρό να ξεπεράσω το τι έγινε στο Άμπου Ντάμπι, σίγουρα. Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο που έχει ζήσει κάτι ανάλογο. Προσπαθώ κάθε μέρα να δουλεύω με τον εαυτό μου και να βρω μέσα μου γαλήνη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.


Παρά την επιστροφή του στις νίκες, ο Hamilton δεν πιστεύει ότι η Mercedes έχει πλέον το ταχύτερο μονοθέσιο στο grid. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα σύμφωνα με τον Βρετανό.

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για να βελτιωθούμε. Μπορώ να πω πως το μονοθέσιο δεν είναι σε καμία περίπτωση το ταχύτερο αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή και ελπίζω πως με μια-δυο αναβαθμίσεις θα είμαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση να μαχόμαστε για τις κορυφαίες θέσεις συστηματικά», εξήγησε ο Χάμιλτον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles