spot_img

O Hamilton απαντά στον Vettel: «Δεν κρυβόμαστε ποτέ»

Ο Lewis Hamilton διέψευσε τα λεγόμενα του Sebasian Vettel και δήλωσε πως είναι ανούσιο η ομάδα του να κρύβει ρυθμό.

Ο Βρετανός 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ολοκλήρωσε μα προβληματική ημέρα για την Mercedes στο FP2 στην 4η θέση. Ο Hamilton δεν κατάφερε να κάνει έναν αντιπροσωπευτικό γύρο, μένοντας τελικά 0.7s πίσω από τον Γερμανό της Ferrari.

Μετά τις ελεύθερες δοκιμές, ο Vettel είπε πως η Mercedes κρύβει ρυθμό ενόψει της συνέχειας του τριημέρου, κάτι το οποίο απέκλεισε ο Hamilton.

«Ποτέ δεν κρυβόμαστε. Δεν υπάρχει κανένα όφελος από το sandbagging ποτέ. Πιστεύω πως η Ferrari το έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος να το κάνουμε. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, ίσως προσπαθεί να μας επηρεάσει ο Sebastian. Αλήθεια, αυτοί [Ferrari] είναι πολύ γρήγοροι».

Στη συνέχεια, ο Hamilton είπε πως δεν είχε και την καλύτερη Παρασκευή και δυσκολεύτηκε πολύ με τα ελαστικά.

«Δεν νιώθω πως ήταν και η καλύτερη Παρασκευή, να είμαι ειλικρινής. Ήταν πολύ περίεργη ημέρα. Τα ελαστικά είναι παράξενα και είναι δύσκολο να τα κρατήσουμε στην επιθυμητή λειτουργία. Μερικές φορές βγαίνουν από το παράθυρο ιδανικής λειτουργίας, ενώ η Ferrari μπορεί να τα κρατήσει εκεί. Αν κάνουμε τα ελαστικά μας να δουλέψουν τότε θα είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα και η διαφορά παραμένει πολύ μικρή».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles