spot_img

Ο Hamilton αποκαλύπτει τους λόγους που αγωνίζεται ακόμη στην F1

O εορτάζων, Lewis Hamilton ανοίχτηκε και παραδέχθηκε  τους λόγους που αγαπά όσο τίποτα την οδήγηση και την F1.

Τι κι αν έχει 103 νίκες, 104 pole position και 7 παγκόσμιους τίτλους, ο Lewis Hamilton έχει στο μυαλό του μόνο τις επόμενες επιτυχίες στη F1. O Βρετανός σε λίγες μέρες γίνεται 39 ετών και κάνει την προετοιμασία του για τη 18η σεζόν του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Το 2023 υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τη Mercedes-AMG F1 για να παραμείνει στο σπορ ώστε να συνεχίσει να γράφει επιτυχίες. Έπειτα από δύο κακές σεζόν, η γερμανική ομάδα αλλάζει σελίδα και θέλει να διεκδικήσει και πάλι τίτλους, αρχής γενομένης από το 2024.

Με τον Hamilton στα 39 του χρόνια, αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι τον κάνει να συνεχίζει να αγωνίζεται στην F1 έχοντας κατακτήσει τόσα πολλά στην καριέρα του μέχρι σήμερα. Την απάντηση έρχεται να δώσει ο ίδιος, σύμφωνα με το motorsportweek.com.

«O λόγος που συνεχίζω στην F1 είναι για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και να βλέπεις την ομάδα σου. Είναι από τα πιο φοβερά πράγματα να έχεις τη σημαία της χώρας σου πίσω και από κάτω να βλέπεις την ομάδα σου. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου νίκη με την ομάδα στην Ουγγαρία πίσω στο 2013. Έχω επίσης μια συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αυστραλία του 2015 με τους μηχανικούς της ομάδας να έχουν δακρύσει. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέρος μιας τέτοιας ιστορίας. Η δύναμη που έχει μια τέτοια στιγμή δίνει τεράστιο κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι. Η κατάκτηση του τίτλου είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο να βρίσκομαι στη Formula 1. Συνεχίζω να χτίζω την ομάδα με την επίδραση που έχω και συνεχίζω να πιέζω μαζί με την ομάδα να μεγαλώσει το Mission 44».

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Ο Hamilton βρίσκεται στη Mercedes από το 2013 και όπως όλα δείχνουν θα περάσει όλη του την καριέρα οδηγώντας μονοθέσια με κινητήρες της γερμανικής φίρμας. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στη σύγχρονη ιστορία του σπορ και δείχνει το πόσο πιστός στρατιώτης στην ομάδα του είναι ο Βρετανός.

&nbsp

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles