spot_img

O Hamilton έχει κακά μαντάτα για τους υποστηρικτές του

Ο Lewis Hamilton της Mercedes έκανε λόγο για πισωγύρισμα της ομάδας του στη μάχη να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1.

Πλησιάζοντας στο τέλος της φετινής σεζόν της Formula 1, ομάδες και οδηγοί ήδη κοιτούν προς το 2024. Μία νέα περιπέτεια περιμένει τους αγωνιζόμενους και στα εργοστάσια όλα τα τμήματα δουλεύουν νυχθημερόν ώστε να ετοιμάσουν τα νέα μονοθέσια.

Όλες οι ομάδες ευελπιστούν να αλλάξει η τωρινή κατάσταση εκτός της Red Bull Racing. H αυστριακή ομάδα έχει δηλώσει μέσω του επικεφαλής της, Κρίστιαν Χόρνερ, πως δεν θέλει να έχει ανταγωνισμό στη Formula 1.

Οι ευχές τους είναι πιθανό να εισακουστούν. Η RB19 είναι ένα τουλάχιστον επίπεδο πάνω από τα υπόλοιπα μονοθέσια και σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, το 2024 δεν αναμένει να αλλάξουν τα πράγματα σημαντικά.

«Συνολικά, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να παραμείνω αισιόδοξος για το μέλλον. Όμως η Red Bull είναι πολύ μακριά, έχουν μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με όλους. Πιστεύω πως θα είναι καθαρά μπροστά σε απόδοση για τα επόμενα δύο χρόνια».

Αυτό που προκαλεί επιπλέον απογοήτευση στον Hamilton είναι πως η Mercedes δεν έχει κάνει την πρόοδο που θα ήθελε σε σύγκριση με τη Red Bull Racing τους τελευταίους 12 μήνες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο.

Μετά τον αγώνα της Βραζιλίας, ανέφερε πως έχει μια υποψία για το λόγο που η W14 ήταν τόσο αργή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων στη σεζόν, ο Χάμιλτον θέλει η Mercedes να βρει λύσεις στα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν.

«Χάναμε τόσο πολύ χρόνο στις ευθείες και στις στροφές το μονοθέσιό μας γλιστρούσε τόσο πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Πρέπει να δούμε γιατί συνέβη αυτό. Είναι ένα πισωγύρισμα αλλά ως ομάδα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να κάνουμε εκτενή ανάλυση και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε πράγματα που έπρεπε να είχαμε κάνει αλλιώς. Συνολικά όμως το μονοθέσιό μας δεν λειτούργησε σωστά, έτσι έχουν τα πράγματα».

Η Mercedes έχει επιβεβαιώσει πως θα αλλάξει σχεδιαστική φιλοσοφία ενόψει της επόμενης χρονιάς και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles