spot_img

Ο Hamilton επίσημα στη Ferrari – Ανακοινώθηκε το ιστορικό deal

To Blockbuster Deal του 2024 είναι γεγονός με τη Scuderia Ferrari να ανακοινώνει πως ο Lewis Hamilton θα είναι οδηγός της από την επόμενη σεζόν. 

Είναι επίσημο! Ο Lewis Hamilton είναι οδηγός της Scuderia Ferrari στη Formula 1 από το 2025 όπως επιβεβαίωσε η ιταλική ομάδα. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε το «ναι» στην πρόταση της Scuderia σε μία ιστορική κίνηση.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Hamilton υπέγραψε διετή ανανέωση συμβολαίου με τη Mercedes-AMG, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι όροι επέτρεπαν στον Βρετανό να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα. H είδηση όταν διέρρευσε προκάλεσε σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς κανένας δεν περίμενε τον Hamilton να προβεί σε μία τέτοια κίνηση.

Το συμβόλαιο του Hamilton με τη Ferrari είναι πολυετές, ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί η διάρκειά του.

Η βόμβα έσκασε και οι δρόμοι Mercedes – Lewis Hamilton χωρίζουν. Με ένα σύντομο tweet, η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη του συμβολαίου τους νωρίτερα, στα τέλη της σεζόν του 2024. Ο επτάκις πρωταθλητής θα συνεχίσει την καριέρα του από το 2025 με την Scuderia Ferrari.

«Οι δρόμοι της Mercedes-AMG Petronas F1 Team και του Lewis Hamilton θα χωρίσουν στα τέλη της σεζόν του 2024. Ο Lewis ενεργοποίησε την δυνατότητα αποδέσμευσης από το συμβόλαιο που ανακοινώθηκε πέρυσι», αναφέρεται στην λιτή ανακοίνωση.

Ο Hamilton πήγε το 2013 στην Mercedes, με την οποία κατέκτησε τους 6 από τους 7 παγκόσμιους τίτλους του (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020), ενώ τη βοήθησε να κερδίσει 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών (από το 2014 έως και το 2021).

Ακούστε την ΕΚΤΑΚΤΗ εκπομπή Slipstream #133 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles