spot_img

O Hamilton θέλει μάχη για νίκες απέναντι σε Alonso και McLaren

Ο Lewis Hamilton δεν κρύβει ποτέ τα λόγια του και αποκάλυψε πως θέλει μια δυνατή McLaren για τον Fernando Alonso το 2018.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας, όμως η μάχη που δίνει είναι με τον Sebastian Vettel. O Hamilton δεν έχει δώσει μάχη για τον τίτλο απέναντι στον Fernando Alonso από το 2010 και είναι κάτι που ο ίδιος το ζητά.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στα πλαίσια του GP Σιγκαπούρης, ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως θέλει και πάλι να δει τον Alonso με κορυφαίο μονοθέσιο.

Ελπίζω να έχει το μονοθέσιο να μάχεται μαζί μας την επόμενη χρονιά. Αυτό προσφέρει θέαμα και πρόκληση. Θέλουμε να δούμε τους καλύτερους οδηγούς και τις καλύτερες ομάδες στη κορυφή και είναι κρίμα να μην έχουμε την McLaren εκεί όπου αξίζει ιστορικά. Είτε είναι με την McLaren είτε αλλού ο Fernando την επόμενη χρονιά, ελπίζω να έχει την ευκαιρία να παλέψει μαζί μας.

Η McLaren θα αγωνίζεται από το 2018 με τις κινητήριες μονάδες της Renault, όπου μέχρι και φέτος υστερούν από εκείνες της Mercedes. Εάν η κατάσταση στο στρατόπεδο των Γάλλων βελτιωθεί και η McLaren έχει ένα καλό μονοθέσιο, τότε τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά για το 2018. Ο Alonso αναμένεται να ανακοινώσει το που θα αγωνίζεται το 2018 σε περίπου 2 εβδομάδες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles