spot_img

O Lorenzo πρέπει να φύγει από την Ducati σύμφωνα με τον Puig

O Ισχυρός άνδρας της Repsol Honda, Alberto Puig πιστεύει πως η σωστή κίνηση για τον Lorenzo είναι να φύγει από την Ducati στο τέλος της χρονιάς.

Ο αναβάτης της ιταλικής εταιρίας δεν έχει συμβόλαιο για το 2019 και πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο Lorenzo δεν έχει κερδίσει με τα «κόκκινα» ακόμα και παρά το γεγονός πως στους πρώτους γύρους είναι στις πρώτες θέσεις, στη συνέχεια χάνεται.

Ο Puig τώρα πιστεύει πως ο Lorenzo δεν πρόκειται ποτέ να βολευτεί με την Ducati και το σωστό για εκείνον είναι να φύγει.

Αυτό που θα πω δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο Lorenzo δεν έχει συνηθίσει τη μοτοσυκλέτα αυτή και ποτέ δεν θα το κάνει. Το ξέρει και ο ίδιος. Πήρε την απόφαση να αλλάξει ομάδα και πλήρωσε τις συνέπειες και πρέπει να το παραδεχτεί. Φυσικά και δεν τα πάει καλά. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν του αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται. Τον σέβομαι και πιστεύω ότι είναι μεγάλος πρωταθλητής. Θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξει μοτοσυκλέτα. Οι πρωταθλητές είναι άνθρωποι με υπερηφάνεια και κουράγιο. Δεν πιστεύω ότι αποδέχεται ότι αυτό είναι το επίπεδό του. Το μόνο που μένει είναι να αλλάξει μοτοσυκλέτα. Αν θα το κάνει ή όχι, δεν το γνωρίζω.

Η Honda είναι ακόμα μια από τις ομάδες που δεν έχουν υπογράψει δεύτερο αναβάτη για το 2019 και περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες για να μάθουμε νεότερα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles