spot_img

Ο Norris έχει απογοητευτεί με το ρυθμό της McLaren

Ο Lando Norris ήταν αρκετά απογοητευμένος μετά την εξέλιξη του GP Καναδά για τη McLaren, δηλώνοντας πως οι καλύτερες επιδόσεις της ομάδας τη φετινή χρονιά οφείλονται στον παράγοντα τύχη.

Το τριήμερο του GP Καναδά δεν είχε καθόλου καλή εξέλιξη για τη McLaren, ειδικότερα για το Lando Norris. Ο Βρετανός αντιμετώπισε προβλήματα με τη μονάδα ισχύος τους στις κατατακτήριες και έμεινε στη 14η θέση, ενώ ο αγώνας είχε εξίσου αρνητική εξέλιξη. Το αργό pitstop στο 19ο γύρο τον έριξε πολύ πίσω στην κατάταξη και το μόνο που κατάφερε ήταν να επανέλθει στη 15η θέση. Σα να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός της McLaren είχε και ποινή πέντε δευτερολέπτων για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στο pitlane.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Lando Norris ανέφερε χαρακτηριστικά πως απλά δεν μπορούσε να ανακάμψει στο GP Καναδά:

«Το μονοθέσιο δεν είναι αρκετά καλό, ορισμένες φορές απλά είναι ανταγωνιστικό. Ήμουν λίγο πιο αισιόδοξος μετά την Παρασκευή και θα μπορούσαμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα σήμερα. Έπειτα, όμως, έμεινα κολλημένος πίσω από τη Williams, είναι τόσο γρήγοροι, ίσως έχει το ταχύτερο μονοθέσιο στις ευθείες και εμείς το πιο αργό. Κατά συνέπεια, είναι κυριολεκτικά αδύνατο να προσπεράσεις, συνεπώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά

Ο Norris είναι γενικότερα απογοητευμένος από την εξέλιξη της χρονιάς για τη McLaren και τη δυναμική του μονοθεσίου:

«Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε πάρα πολλά νέα πράγματα. Ίσως κατά καιρούς τα πράγματα να δείχνουν πολύ θετικά. Δεν έχει να κάνει, όμως, με καθαρό ρυθμό, είμαστε ψηλά κατά κάποιον τρόπο από τύχη μερικές φορές. Μία ημέρα σαν και αυτή (GP Καναδά), όταν είναι πιο απλά τα πράγματα και δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου, αποδεικνύει σε ποιο σημείο πραγματικά βρισκόμαστε».

Η McLaren παρέμεινε στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών, καθώς η Alpine συγκέντρωσε λιγότερους βαθμούς από αυτούς που ίσως περίμενε στο GP Καναδά. Ωστόσο, αυτός ήταν ο 3ος αγώνας για τη βρετανική ομάδα που δε συγκεντρώνει πόντους, κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles