spot_img

Ο Quartararo πιστεύει στην ταχύτητα της Yamaha

Ο αναβάτης της Monster Energy Yamaha, Fabio Quartararo, μίλησε για την απόδοση της μοτοσικλέτας και τόνισε πως παρά τις δυσκολίες έχει πίστη στην ομάδα.

Ο Γάλλος αναβάτης είχε μια πολύ καλή παρουσία στις Δοκιμές του Κατάρ, με τους χρόνους του στην πίστα του Losail να βρίσκονται εντός 5άδας. Χαρακτηριστικά, τερμάτισε στο τέλος του τεστ στην 3η θέση με χρόνο 1:53.263 κάτω από τους Jack Miller της Ducati Lenovo Team και teammate του Maverick Viñales.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο 21χρονος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που δημιουργούνται έχοντας την δυνατότητα δοκιμών μόνο σε μια πίστα.

Από πέρυσι γνωρίζαμε ότι η μοτοσυκλέτα του 2020 θα ήταν πολύ καλή σε αυτή την πίστα. Μετά τους δύο αγώνες εδώ στο Qatar, έχουμε τον Γύρο στο Portimao, που ήταν μία πίστα στην οποία αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Επομένως, εκεί είναι που θα δούμε και τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας.

Ο Quartararo βαδίζει στην τρίτη του σεζόν στο MotoGP, όπου πλέον θα αγωνίζεται με εργοστασιακό στάτους. Το 2020 είχε μια πολύ ικανοποιητική σεζόν, τερματίζοντας στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 3 νίκες.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα παρουσιαστούν δύσκολες στιγμές. Έχω όμως πίστη στον εαυτό μου και στη Yamaha σαν ομάδα και πιστεύω θα μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε. Ακόμα, δεν γνωρίζουμε εάν η μοτοσυκλέτα θα είναι αποδοτική σε όλες τις πίστες. Παρ’ όλα αυτά, νιώθω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει η ομάδα να βελτιώσει την απόδοσή της μέχρι τον πρώτο αγώνα της σεζόν, στις 18 Απριλίου;

Δείτε το GP Ιαπωνίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles