spot_img

Ο Ricciardo μιλάει για τα καλά και αδύναμα σημεία του Verstappen

Στο GP Ισπανίας συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη συνύπαρξη των δύο οδηγών της Red Bull, όπως και από τη μοναδική νίκη του Verstappen στην F1.

O Ολλανδός οδηγός της Αυστριακής εταιρίας ήταν ένα από τα πρόσωπα της περσινής χρονιάς. Εκτός από την φανταστική του νίκη, μπλέχτηκε σε πολλές μάχες όπου οι αντίπαλοί του τον κατηγόρησαν για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο teammate του, Daniel Ricciardo πιστεύει πως ο Verstappen είναι ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ του συνέστησε να συμβουλευτεί μεγαλύτερους οδηγούς[σε ηλικία].

«Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η αποφασιστικότητα που έχει πιστεύω.  Είναι πρόθυμος να πιέσει στο όριο το μονοθέσιο και αυτό είναι προφανώς πολύ καλό. Το αδύνατο σημείο του είναι πιστεύω η ηλικία του. Αλλά όχι η ηλικία του στο σπορ. Αγωνίζεται πολύ καιρό οπότε δεν είναι αυτό[η ηλικία], αλλά είναι πιθανότατα στην ζωή μικρός. Μεγαλύτεροι σε ηλικία οπαδοί θα πουν “Κοίτα, νομίζουμε πως αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό” και ο Max θα απαντήσει “Ξέρω τι κάνω”. Μπορεί να είναι καλό το ότι είναι ανεξάρτητος, αλλά μπορεί να είναι και μειονέκτημα. Θα έρθει όμως με την πάροδο του χρόνου και ίσως πάρει συμβουλή από μεγαλύτερους οδηγούς».

Επιπλέον, ο Αυστραλός μίλησε για τη συνεργασία και τη σχέση που έχουν τον ένα χρόνο που είναι teammates οι δύο οδηγοί όσον αναφορά τους ίδιους και το μονοθέσιο.

«Πάντα προσπαθώ να μαθαίνω από όλους. Πιστεύω πως η οδήγηση είναι τόσο τεχνική, υπάρχει πάντα κάτι το οποίο μπορείς να προσθέσεις. Ειλικρινά, δεν νομίζω να έχω μάθει κάτι από τον Max. Είμαστε και οι δύο πολύ αποφασισμένοι να κερδίσουμε και πιέζουμε συνεχώς ο ένας τον άλλο και ταυτόχρονα οι μηχανικοί προσπαθούν να κάνουν τα μονοθέσια διαφορετικά μεταξύ τους. Πέρυσι ξεκινήσαμε με διαφορετικά set-up και στο τέλος καταλήξαμε να έχουμε το ίδιο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles