spot_img

Ο Ricciardo στηρίζει τον Verstappen: «Άδικη η κριτική για την οδήγησή του»

Ο Daniel Ricciardo μίλησε σχετικά με την επιθετική οδήγηση του Max Verstappen έπειτα από την επαφή που είχε για τη νίκη στην Αυστρία με τον Lando Norris.

Στον 64ο γύρο του Grand Prix Αυστρίας οι Max Verstappen και Lando Norris είχαν επαφή στα φρένα για τη στροφή 3 που κατέστρεψε τον αγώνα τους. Για το συμβάν αυτό «χύθηκε» πολύ διαδικτυακό μελάνι, ενώ έγινε επίσης μεγάλος ντόρος στα social media.

Παρά το γεγονός πως ο Max Verstappen κρίθηκε υπαίτιος από τους αγωνοδίκες για την επαφή με τον Norris, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια από τη McLaren για την οδήγηση του Ολλανδού. Σε μία κίνηση παραδοχής του λάθους της, η FIA ανακοίνωσε πως ο οδηγός της Red Bull Racing παρενέβη τον Διεθνή Αγωνιστικό Κώδικα.

Ο Verstappenμέχρι σήμερα έχει δεχθεί έντονη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τη μάχη του με τον Νόρις, ωστόσο έχει και ορισμένους υπερασπιστές. Ο πρώην teammate του και οδηγός της RB, Daniel Ricciardo, είναι ένας από αυτούς και τέθηκε υπέρ του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Ο κόσμος σφυροκοπούσε λίγο τον Max. Πιστεύω πως το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Ο Μαξ δεν αλλάζει και όταν το λέω αυτό εννοώ πως τα δίνει όλα στην πίστα και δείχνει αυτό που πιστεύει ο κόσμος για εκείνον. Σίγουρα έχει ωριμάσει από το ξεκίνημα της καριέρας του. Δεν βρίσκεται συνεχώς στην ίδια θέση όπως στην Αυστρία. Δεν πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει κάτι. Δεν πιστεύω πως το ατύχημα που είχαν ήταν επικίνδυνο. Ήταν ατυχές και ήταν μια μάχη για τη νίκη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Αυστραλός έδωσε επιπλέον έμφαση πως μία μάχη για τη νίκη απέναντι στον Verstappen θα είναι πάντα σκληρή και εξηγεί.

«Πρέπει να περιμένεις μια σκληρή μάχη απέναντι στον Verstappen. Μια μάχη για τη νίκη είναι μια μάχη για τη νίκη. Θα είναι πιο σκληρή μάχη συγκριτικά με τη 15η θέση, έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να το περιμένει ένας οδηγός αυτό. Δεν λέω όμως πως όλα ήταν εντός των κανονισμών. Είναι καλό να υπάρχει μια σκληρή μάχη για την πρώτη θέση. Δυστυχώς είχε αυτή την κατάληξη στην Αυστρία».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles