spot_img

O Rossi καλεί την Yamaha να επικεντρωθεί στα ηλεκτρονικά

Ο Valentino Rossi έστειλε μήνυμα στην ομάδα του, καθώς ο τομέας των ηλεκτρονικών είναι αυτός που υστερεί η M1 σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ιαπωνική ομάδα, ενώ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ πήρε μια πανάξια 3η θέση, πίσω από τους Andrea Dovizioso και Marc Marquez. Όμως ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως ακόμα η M1 βρίσκεται λίγο πίσω στον ανταγωνισμό.

Τώρα ο Rossi καλεί την ομάδα του να δώσει τη προσοχή της στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας ώστε να φτάσει ή και να ξεπεράσει τους αντιπάλους της.

Αυτό που έκαναν καλύτερα η Honda και η Ducati είναι ότι ξόδεψαν περισσότερο χρόνο, χρήμα και προσωπικό στα ηλεκτρονικά, εκεί που εμείς υποφέρουμε. Η Yamaha πρέπει να το καταλάβει αυτό και γρήγορα να κάνει κινήσεις επανόρθωσης. Τώρα το καταλαβαίνουμε, αλλά είμαστε ακόμα πίσω. Εκεί είναι που χρειάζεσαι κόσμο να δουλεύει και να τα εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές τους. Ίσως η Yamaha να έκανε λάθος σε αυτό τον τομέα. Θα έρθουν πίστες που θα δυσκολευόμαστε πολύ με την πρόσφυση στο πίσω μέρος, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι με την Μ1 του ’18 το πρόβλημα θα είναι μικρότερο.

Ο επόμενος σταθμός του MotoGP είναι η Αργεντινή, ένας αγώνας στον οποίο τόσο ο Rossi, αλλά και η Yamaha έχουν ένα πολύ καλό ρεκόρ νικών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles