spot_img

Ο Russell ηθελε την pole στην Αυστραλία

Ο George Russell ήταν το ίδιο έκπληκτος με όλους τους υπόλοιπους με την ανταγωνιστική εμφάνιση της Mercedes στην Αυστραλία, αλλά ήθελε την pole.

Η Mercedes-AMG έκανε την έκπληξη στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας και είδε τους οδηγούς της να παίρνουν τις θέσεις 2 και 3 στην εκκίνηση, πίσω από τον Max Verstappen. Ο Geroge Russell για μία ακόμα φορά αναδείχτηκε νικητής στην εσωτερική μάχη της ομάδας και ήταν ταχύτερος από τον Lewis Hamilton, ωστόσο παραδέχτηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της περιόδου ότι ούτε ο ίδιος περίμενε να βρίσκεται στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

«Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό. Γίνεται πολλή και σκληρή δουλειά τόσο πίσω στο εργοστάσιο όσο κι εδώ στη Μελβούρνη και αυτή ήταν μια καταπληκτική περίοδος. Το μονοθέσιο ‘ζωντάνεψε’ και ο γύρος μου ήταν ακριβώς στο όριο. Είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν πήρα την pole position και είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που οι προσδοκίες σου αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα. Χθες θα ήμασταν ευχαριστημένοι με μια θέση στην πρώτη 5άδα αλλά το μονοθέσιο είχε υπέροχη αίσθηση και δείξαμε ότι έχουμε κι άλλες δυνατότητες. Προφανώς πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Υπάρχουν οι καλές και οι κακές ημέρες και περιμένουμε με ενθουσιασμό την αυριανή ημέρα. Θα είναι δύσκολα απέναντι στον Max(Verstappen), αλλά σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στη 2η θέση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #110 με την ανάλυση του GP Σ. Αραβίας και τις προβλέψεις του GP Αυστραλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles