spot_img

Ο Sainz παραπονιέται για την οδήγηση του Leclerc

Έντονα παράπονα μεταξύ των teammates στη Scuderia Ferrari, με τον Carlos Sainz να μιλάει για τον Charles Leclerc και τη μεταξύ τους μάχη στην εκκίνηση.

Στο Grand Prix Κίνας είδαμε την πρώτη «κοκκορομαχία» ανάμεσα στους οδηγούς της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz. Στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου, οι δυο τους έδωσαν μάχη στο 16ο γύρο, με τον Ισπανό να ωθεί εκτός πίστας τον Μονεγάσκο στη στροφή 14. Όμως δεν κράτησε για πολύ τη θέση, καθώς ο Leclerc τον προσπέρασε και τερμάτισε 4ος.

Στο Grand Prix της Κυριακής οι δύο οδηγοί συναντήθηκαν και πάλι ρόδα με ρόδα, αυτή τη φορά στην εκκίνηση. Ο Sainz επιτέθηκε στις στροφές 1 και 2, με τον Leclerc να αμύνεται με πολύ επιθετικό τρόπο. Στην προσπάθειά του να κρατήσει πίσω του τον teammate του, είδε τους George Russell της Mercedes και Nico Hulkenberg της Haas να προσπερνούν και τα δύο κόκκινα μονοθέσια.

Ο Sainz ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην Κίνα σχετικά με την 5η θέση που πήρε στα αποτελέσματα. Ο Ισπανός ήταν στις δηλώσεις του εμφανώς απογοητευμένος και από το ρυθμό της Ferrari αλλά και νευριασμένος με τον Charles Leclerc.

«Με δεδομένο το ρυθμό που είχα στην Κίνα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Είχαμε και μια πολύ κακή εκκίνηση. Η μάχη μας στις στροφές 1 και δύο μας κόστισαν θέσεις. Μετά απ’ αυτό απλά κυνηγούσαμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Έπρεπε να μπούμε νωρίς για την πρώτη αλλαγή ελαστικών και μετά είχαμε προγραμματισμένη ακόμα μία στάση. Τουλάχιστον καταφέραμε να σώσουμε την 5η θέση. Η μάχη που είχαμε με τον Leclerc στην εκκίνηση δεν μας βοήθησε και το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν το καλύτερο δυνατό».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ παρακάτω.

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το τι ακριβώς έγινε στην εκκίνηση με τον Leclerc, ο 29χρονος απάντησε.

«Προτιμώ να μην σχολιάσω αυτό που έγινε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως μας κόστισε δύο θέσεις. Δεν βοήθησε κανέναν μας».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles