spot_img

Ο Schumacher θέλει να είναι σταθερά στους βαθμούς το 2022

Ο Mick Schumacher επιθυμεί να αγωνίζεται σταθερά για βαθμούς από το 2022, ελπίζοντας πως η Haas θα του δώσει ένα μονοθέσιο ικανό να αποδείξει το οδηγικό του ταλέντο.

Σύμφωνα με τον Mick Schumacher, η Haas πρέπει να βρίσκεται τακτικά στη διεκδίκηση πόντων την επόμενη σεζόν, από τη στιγμή που έχει επικεντρωθεί στο project της νέας εποχής της Formula 1 από την αρχή του 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μετά το τέλος του 2020, η Haas έκανε απλές τροποποιήσεις στο μονοθέσιό της, ώστε να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στους τεχνικούς κανονισμούς του 2021, ενώ αποφάσισε να μη προχωρήσει την εξέλιξή του και να ξεκινήσει ν’ ασχολείται άμεσα με το μονοθέσιο του 2022. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, χωρίς να έχει συγκεντρώσει πόντους.

Η Haas θα διατηρήσει τους οδηγούς της το 2022 (Mick Schumacher & Nikita Mazepin), με τον Schumacher να δηλώνει πως πρέπει να έχουν ως στόχο τη συγκομιδή αρκετών πόντων.

Ελπίζω πως θα είμαστε στις μεσαίες ομάδες (midfield). Νομίζω πως αυτός είναι ένας εφικτός στόχος, γνωρίζουμε πως έχουμε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους το συγκεκριμένο project. Σίγουρα, έχουμε επενδύσει το μεγαλύτερο μέρος από το φετινό μας budget στο 2022, επομένως ελπίζουμε πως αυτό θα μας δώσει κάποιο πλεονέκτημα, ειδικά στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είμαστε συστηματικά στους πόντους. Αυτό θα είναι μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και απλά ξέρω πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ρωσίας. 

Η Haas στους περισσότερους αγώνες αποτελεί τον “αδύναμο κρίκο” του grid και είναι μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες. Η σαφής βελτίωση της Williams από το GP Ουγγαρίας κι έπειτα, έχει καθιερώσει τη Haas ως μακράν την πιο αργή ομάδα από τις 10 του πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Mick Schumacher μίλησε περαιτέρω για τη φετινή κατάσταση και σύγκρινε τις επιδόσεις της ομάδας σε κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα:

Νομίζω πως στις κατατακτήριες δοκιμές είμαστε πιο κοντά στα μονοθέσια που είναι μπροστά μας. Πιθανότατα στους αγώνες υστερούμε σημαντικά και δυσκολευόμαστε να πετύχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα, ορισμένοι αγώνες τη φετινή σεζόν ήταν ικανοποιητικοί, όμως σε γενικές γραμμές δυσκολευόμαστε. Ταυτόχρονα, μας αρέσει ν’ αγωνιζόμαστε περισσότερο στις κατατακτήριες δοκιμές, σε ό,τι αφορά την πρόοδο που κάνουμε στη διάρκεια του τριημέρου φτάνοντας στη συγκεκριμένη περίοδο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Haas ήταν ξεκάθαρη με τις φετινές της προσδοκίες. Η σεζόν θα ήταν απλά μεταβατική για την ομάδα και θα επικεντρωνόταν τόσο στην προσαρμογή των νέων οδηγών της στη Formula 1, αλλά και στην κατασκευή του μονοθεσίου της για το 2022. Την επόμενη σεζόν θα φανεί αν η “θυσία” του 2021 άξιζε τον κόπο για την αμερικανική ομάδα.

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles