spot_img

O Steiner θέλει να αγοράσει ομάδα της F1

O τέως επικεφαλής της Haas F1, Guenther Steiner, είναι υποψήφιος αγοραστής υπάρχουσας ομάδας του grid της Formula 1.

τα εξωαγωνιστικά δρώμενα στον κόσμο της Formula 1 συνεχίζονται δίχως διακοπή. Στο παρασκήνιο γίνονται ολοένα και περισσότερες ενέργειες τις οποίες δεν γνωρίζουμε και ίσως κάποια στιγμή τις μάθουμε. Συνήθως όλα ξεκινάνε με φήμες, οι οποίες σιγά-σιγά πραγματοποιούνται.

Μία από τις τελευταίες φήμες του paddock είναι το ενδιαφέρον του Guenther Steiner να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας Formula 1. O Αμερικανοϊταλός φημολογούνταν πως μαζί με ορισμένους συνεργάτες ήθελε να αγοράσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών της Haas πριν αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται οι συνέταιροι αυτοί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ώστε ο Steiner να αποκτήσει δική του ομάδα.

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει σε ηγετικό ρόλο ομάδας στο σύντομο μέλλον, ο Steiner ανέφερε στο περιθώριο του Grand Prix Κίνας.

«Έχω περάσει πολλά χρόνια στην F1 και θέλω πλέον να κάνω κάτι παραπάνω από το να συμμετέχω απλά και να σκοράρω κάποιους βαθμούς πού και πού. Θέλω πραγματικά να αγωνιστώ και να προσπαθήσω να κερδίσω. Δεν θα επιστρέψω σε ομάδα αν δεν έχω την δυνατότητα να κάνω αυτό που ανέφερα προηγουμένως».

Μία ομάδα που ενδεχομένως είναι προς πώληση είναι η RB. H Red Bull δέχεται πιέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα να πουλήσει τη δεύτερη ομάδα της καθώς άλλες ομάδες δεν επιθυμούν να υπάρχει συνιδιοκτησία στο σπορ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες που θέλουν τη μικρή ιταλική ομάδα να είναι προς πώληση.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles