spot_img

O Stroll απαντά στους επικριτές του

O 18χρονος Καναδός πιστεύει, πως η ζήλια ωθεί αρκετούς από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού να κριτικάρουν το γεγονός πως βρίσκεται στην F1.

O Stroll κατέκτησε το 2016 το πρωτάθλημα στην Ευρωπαϊκή Formula 3 και κέρδισε τον τίτλο στην Ιταλική Formula 4 το 2014. Ωστόσο, τα λεφτά που φέρνει μαζί του ως οικονομική υποστήριξη στη Williams, έχει οδηγήσει αρκετούς στο να οφείλουν εκεί τη παρουσία του στην F1.

O 18χρονος πιστεύει πως η κριτική που του ασκείται έρχεται από οδηγούς που δεν έχουν φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο στη καριέρα τους.

«Φυσικά, οδηγοί που δεν είναι στην F1, προσπαθούν με δικαιολογίες να εξηγήσουν το γιατί. Οι οδηγοί στα paddock έχουν αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Όλοι γνωρίζουν πως το να κερδίζεις κατηγορίες όπως Formula 4, Formula Renault και Formula 3 χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Όλοι ξέρουμε πως χρειάζονται κάποιες  προϋποθέσεις για να βρίσκεται εδώ και κάποιοι θα βρουν τρόπους για να πουν γιατί δεν είναι. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα σε ζηλεύουν και άλλοι που δεν θα τους αρέσεις. Αλλά είναι φυσιολογικό».

Ο Stroll εκίνησε το πρώτο του GP στη Μελβούρνη από την 20η θέση, ενώ εγκατέλειψε τον αγώνα με 18 γύρους να απομένουν από πρόβλημα στα φρένα ενώ ήταν 13ος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles