spot_img

Ο Verstappen ζητά περισσότερη απόδοση από τη Red Bull

Ο Max Verstappen δηλώνει πως η Red Bull Racing πρέπει να βρει περισσότερο ρυθμό, μετά τη μάχη που έδωσε με τον Carlos Sainz για τη νίκη στο GP Καναδά.

Ο Max Verstappen κατέκτησε τη νίκη στο GP Καναδά, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 να αντιστέκεται στην πίεση της Ferrari του Carlos Sainz στο τελευταίο σκέλος του αγώνα. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να περάσει, όμως ο οδηγός της Red Bull Racing δεν μπόρεσε στους τελευταίους 16 γύρους να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Παρόλο που αυτή ήταν η 6η νίκη σε εννέα φετινούς αγώνες, ο Ολλανδός έμεινε έκπληκτος με το ρυθμό αγώνα της ιταλικής ομάδας, μετά τη λήξη του αγώνα.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Περίμενα να έχω λίγο περισσότερο ρυθμό, όμως φάνηκε να υστερούμε ελαφρώς, συγκριτικά με τον Carlos. Φυσικά, μόνο με αυτόν μπορεί να γίνει η σύγκριση, από την πλευρά της Ferrari, ήταν λίγο πιο δύσκολο από αυτό που περίμενα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά.

Η μάχη του Πρωταθλήματος, για τον Max Verstappen, δεν έχει κριθεί, καθώς υπάρχει χρόνος για ανατροπή της πρωτοπορίας του.

«Ακόμα το φινάλε της σεζόν είναι πολύ μακριά, γνωρίζω ασφαλώς πως η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, αλλά δεν αγνοώ το ενδεχόμενο να αλλάξει η κατάσταση πολύ γρήγορα. Θέλω να πω, στον τρίτο αγώνα ήμουν 46 πόντους πίσω. Συνεπώς, χρειάζεται να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Πρέπει, επίσης, να βελτιωθούμε, καθώς σήμερα (GP Καναδά) δεν ήμασταν οι ταχύτεροι. Αυτό αλλάζει συνεχώς, για παράδειγμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (GP Αζερμπαϊτζάν) φαινόταν να ήμασταν καλύτεροι, τώρα δεν ήταν το ίδιο. Ωστόσο, καταφέραμε και πάλι να κερδίσουμε, κάτι που είναι προσόν για εμάς. Απλά πρέπει να δουλέψουμε με όλη την ομάδα και να προσπαθούμε να εξελίξουμε λίγο περισσότερο το μονοθέσιο».

Ο Max Verstappen είναι, αυτή τη στιγμή, σε θέση ισχύος στο Πρωτάθλημα οδηγών, με τον teammate του, Sergio Perez, να είναι 46 πόντους πίσω και τον Charles Leclerc με Ferrari να έχει 49 πόντους διαφορά από τον Ολλανδό.

Δείτε το GP Ίμολα για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις εκπομπές μας και στο Spotify.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles