spot_img

Ο Vettel προειδοποιεί πως οι οδηγοί μπορούν να ακυρώσουν τον αγώνα

Ο Sebastian Vettel τόνισε πως οι ίδιοι οι οδηγοί μπορούν να επιβάλλουν τη θέλησή τους και να μην διεξαχθεί το GP Αυστραλίας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορονοϊό.

Η McLaren έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοίνωση την αποχώρησή της από τον αγώνα, έπειτα από θετικό τεστ για τον ιό σε εργαζόμενό της, το οποίο είχε ήδη απομονωθεί. Το GP Αυστραλίας ανακοίνωσε πως από τα 8 άτομα που τους έγινε το τεστ, μόλις το ένα βγήκε θετικό, με 5 από αυτά να αποτελούν μέλη της Haas.

Ο Lewis Hamilton από τη μεριά του δήλωσε σοκαρισμένος πως διεξάγεται ο αγώνας με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ ο Sebastian Vettel έρχεται να δηλώσει πως οι ίδιοι οι οδηγοί μπορούν να αναγκάσουν την ακύρωσή του.

Ελπίζω πως και οι υπόλοιποι οδηγοί θα συμφωνήσουν σε αυτό, ελπίζω να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση, αλλά αν γίνει τότε θα βάλουμε εμείς φρένο στον αγώνα. Είμαστε μια ομάδα των 20 και έχουμε ενωθεί ξανά τα τελευταία χρόνια για διάφορα θέματα που μας απασχολούσαν ιδιαίτερα και πιστεύω πως μοιραζόμαστε κοινές απόψεις για τόσο μεγάλες συζητήσεις. Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ σημαντική απόφαση και όπως είπα και πιο πριν πρέπει να προσέξουμε τους εαυτούς μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η πίεση προς την F1 και τους διοργανωτές γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού που βρίσκεται στην πίστα να τα βάζει με τους χειρισμούς της όλης κατάστασης. Οι ομάδες βρίσκονται σε συνάντηση με την Liberty Media και τον διοργανωτή και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σύντομα η ακύρωση του αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles