spot_img

Οι βαθμοί δεν αρκούν για την Ferrari, επιθυμούν βάθρα

Η Scuderia Ferrari αν και έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο GP Εμίλια-Ρομάνια επιθυμεί πέραν από βαθμούς να πετύχει και βάθρα στην φετινή σεζόν.

Το Ιταλικό εργοστάσιο πραγματοποίησε μια από τις πιο καλές εμφανίσεις του στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Παρά τις καιρικές συνθήκες και το χάος που επικράτησε μετά την σύγκρουση των Valtteri Bottas και George Russell, η ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 22 βαθμούς. Ο Charles Leclerc τερμάτισε στην 4η θέση με τον teammate του Carlos Sainz στην 5η.

Διαβάστε επίσης: Θρίαμβος για τον Alex Fontana στην Monza

Ο Μονεγάσκος μίλησε για τον αγώνα, όπου βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο.

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, αλλά ήταν κάπως απογοητευτικός παράλληλα. Πριν την κόκκινη σημαία είχα πολύ καλό ρυθμό και απλά διέγραψε όλη την δουλειά και το πλεονέκτημα που είχα χτίσει στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Δυστυχώς, τα πράγματα στην επανεκκίνηση ήταν αρκετά δύσκολα για μένα και δεν μπορούσα να αμυνθώ, ειδικά όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει. Το αποτέλεσμα είναι όμως πολύ ικανοποιητικό και μας δίνει ένα κίνητρο για την συνέχεια.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Imola.

Ο Ισπανός οδηγός αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες καθώς ήταν η πρώτη του επαφή με την SF21 σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Στην αρχή του αγώνα η ορατότητα ήταν πάρα πολύ κακή, αλλά κατάφερα να κερδίσω αρκετές θέσεις. Σε μια άγνωστη για μένα κατάσταση πήρα κάποια ρίσκα και παρά τα λάθη μου απέδωσαν. Ο ρυθμός μου ήταν ικανοποιητικός και είναι πολύ ενθαρρυντικό να τερματίσω στην 5η θέση έχοντας εκκινήσει από την 11η. Οι βαθμοί ήταν πολύτιμοι και θα συνεχίζω να πιέζω για τέτοια αποτελέσματα.

Τέλος ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, υπογράμμισε πως παραμένει σημαντικός στόχος η κατάκτηση βάθρων.

Ο αγώνας της Κυριακής έδειξε πως βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Η απογοήτευσή μας, που δεν καταφέραμε να δούμε έστω έναν από τους οδηγούς μας στο βάθρο, το αποδεικνύει ακόμα περισσότερο.

Θα καταφέρει και οι δυο οδηγοί της ομάδας να πετύχουν βαθμούς για τρίτο συνεχόμενο αγώνα στο GP Πορτογαλίας στις 2 Μαΐου;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles