spot_img

Πάει για τη νίκη στην Aragon o Marquez

O Marc Marquez θέλει να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία στον επόμενο αγώνα του MotoGP και για να το κάνει θέλει μόνο τη νίκη.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, έρχεται από έναν εντυπωσιακό θρίαμβο στο Misano και πλέον ισοβαθμεί παρέα με τον Andrea Dovizioso στην κορυφή της βαθμολογίας.

To πρωτάθλημα του MotoGP μεταφέρεται τώρα στην Αραγονία στην έδρα του Marquez, o οποίος δηλώνει πως θα πιέσει από την πρώτη στιγμή, μιας και θέλει τη νίκη.

Αυτό το Πρωτάθλημα είναι καταπληκτικό. Έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον Dovi και οι άλλοι αντίπαλοί μας δεν είναι μακριά. Οι τελευταίοι πέντε αγώνες θα είναι γεμάτοι ένταση και θα δοθούν σκληρές μάχες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. H Αragon είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες στο καλεντάρι. Θα δώσουμε το 100% μπροστά στους φιλάθλους μας και θα παλέψουμε για τη νίκη όπως κάναμε και στο Misano. Θα πιέσουμε από το FP1 μέχρι και τον αγώνα.

Μόλις 5 αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος για το 2017. Ποιος θα είναι όμως αυτός που θα θριαμβεύσει;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles