spot_img

Παραλίγο να πέσει 10 φορές ο Dovizioso

Ο Andrea Dovizioso ήταν απογοητευμένος μετά το GP Γαλλίας, όπου δεν κατάφερε να μαζέψει τους βαθμούς που θα ήθελε για το Πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός έδινε μάχη για την νίκη, αλλά ξέμεινε από ελαστικά στο δεύτερο μισό. Μάλιστα είχε και μια μεγάλη στιγμή στη στροφή 8, με τους Danilo Petrucci και Alex Rins. Η διαφορά όμως από την κορυφή της βαθμολογίας μειώθηκε, έπειτα από το κακό αποτέλεσμα του Fabio Quartararo.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μιλώντας μετά το πέρας του αγώνα για την απόδοση του και το πως έφτασε στην 4η θέση, ο Dovi δήλωσε.

Δυσκολευόμουν στο πρώτο μισό γιατί ο Danilo ήταν πολύ δυνατός σε εκείνο το σημείο. Ήμουν όμως δυνατός στις στροφές και στο φρενάρισμα. Αλλά στους τελευταίους 10 γύρους με το λίγο νερό είχαν τελειώσει τα ελαστικά. Ήμουν στο όριο με το μπροστινό από την αρχή και το μπλόκαρα μάλιστα. Παραλίγο να πέσω 10 φορές. Με διαφορετικό ελαστικό θα είχα δώσει μάχη με τον Danilo. Στη τελική είμαι χαρούμενος με τους βαθμούς που έχω. Υπήρχαν προσδοκίες από εμάς και ο Danilo κέρδισε και είμαι χαρούμενος για εκείνον. Πρέπει όμως να παίρνεις ρίσκο. Πήγα να πέσω αρκετές φορές και με τους βαθμούς που πήρα είμαι χαρούμενος. Στο στεγνό όμως δυσκολευτήκαμε. Όλα μπορούν να γίνουν από εδώ και πέρα.

To MotoGP ταξιδεύει στην Aragon για δύο αγώνες πριν μεταβεί στη Βαλένθια και κλείσει τη χρονιά στην Πορτογαλία. Η μάχη στη βαθμολογία είναι μεγάλη και ο Dovizioso έχει ακόμα ελπίδες για τον πρώτο του Τίτλο.

Ακούστε την εκπομπή μας στο youtube “Slipstream” 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles