spot_img

Παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον της Red Bull για τον Norris

Ο Lando Norris παραμένει στη λίστα της Red Bull Racing όπως αποκάλυψε ο Helmut Marko και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει κρούση για τον Βρετανό.

Ο θαυμασμός της Red Bull Racing για το πρόσωπο του Lando Norris είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια. Η αυστριακή ομάδα έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να αρπάξει τον Βρετανό από τη McLaren Racing για να πλαισιώσει τον Max Verstappen.

Ο Norris έχει αναδειχθεί μέσα από τις ακαδημίες της McLaren και πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν της Formula 1 έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο. Αυτό αποτρέπει άλλες ομάδες όπως η Red Bull Racing να τον… κυνηγήσουν στο άμεσο μέλλον.

Παρά το γεγονός πως είναι δεσμευμένος για πολλά ακόμη χρόνια με τη βρετανική ομάδα, ο Νόρις παραμένει στο ραντάρ της Red Bull Racing. Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/Motorsport, Helmut Marko μίλησε για το ενδιαφέρον προς τον 24χρονο στο Servus TV.

«Είναι νέος και μας ενδιαφέρει, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ο πατέρας του Λάντο κάνει αστεία και λέει πως ο γιος του θα πάρει την πρώτη του νίκη όταν αποσυρθεί ο Max Verstappen από την F1. Είπα στον Lando πως αν έρθει στη Red Bull τότε θα μπορέσει να οδηγήσει ακόμη ταχύτερα απ’ ότι τώρα».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Ο δαιμόνιος Αυστριακός δεν έμεινε εκεί και ανέφερε ότι και ο Oscar Piastri είναι στο στόχαστρο της ομάδας του.

«Ο Norris έχει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2026, οπότε στο άμεσο μέλλον δεν είναι μια επιλογή για εμάς. Ούτε ο Όσκαρ Πιάστρι είναι. Μας ενδιαφέρουν για το μέλλον και οι δύο οδηγοί».

Η Red Bull Racing έχει συμβόλαιο μόνο με τον Max Verstappen για το 2025 και μέχρι το 2028. Προς στιγμήν δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα πλαισιώσει τον Ολλανδό στην επόμενη σεζόν, όμως οι εμφανίσεις του Sergio Perez κάνουν το σενάριο αντικατάστασής του λιγότερο πιθανό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles