spot_img

Pedrosa: «Εκπληκτικό αποτέλεσμα»

Ο Dani Pedrosa ήταν πανευτυχής μετά την νίκη του στην Jerez, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως οι αντίπαλοί του έκαναν κακό αγώνα.

Ο Ισπανός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Ισπανικό GP και έγινε ο αναβάτης που κέρδισε τον 3000ό αγώνα στην ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα, ο Pedrosa δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το αποτέλεσμα.

«Είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα κι επειδή οι αντίπαλοί μας δεν ήταν καλοί σήμερα για κάποιον λόγο. Κανονικά είναι δυνατοί εδώ. Μετά το λάθος στην Αργεντινή, που χάσαμε βαθμούς, καταφέραμε να καλύψουμε το έδαφος κι αυτό δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. «Ίσως λόγω της θερμοκρασίας η πίστα δεν είχε την πρόσφυση που είχε στις δοκιμές. Έβαλα το σκληρό μπροστά, όπως οι περισσότεροι κι έκανα διαφορά στην αρχή. Αργότερα είδα ότι ήμουν γρήγορος κι έπρεπε να διαχειριστώ το πίσω ελαστικό, το μεσαίο και να έχω υπό έλεγχο το ρυθμό μου».

Ο Ισπανός, μίλησε για την μάχη με τον Marquez και τη σημασία που είχε να κρατήσει ζωή στο ελαστικό του.

«Με το μπροστά ελαστικό ήταν δύσκολη η κατάσταση και εύκολα θα μπορούσες να κάνεις το λάθος αν πίεζες πολύ. Δεν απέφυγα τα λάθη. Σ’ ένα σημείο, μετά το στάδιο, έφυγα λίγο. Ήμουν στο όριο, πάτησα πάνω στο κερμπ κι έχασα περίπου τρία δέκατα. Ευτυχώς όμως ήμουν κοντά στην πίστα κι επανήλθα. Έκανα διαφορά στην αρχή, αλλά δεν ήθελα να είναι μεγαλύτερη για να μην πιέσω υπερβολικά το ελαστικό. Ο Marc, με το σκληρό, ίσως χρειάστηκε παραπάνω να το ζεστάνει, όμως ήξερα ότι θα ήταν δυνατός από τα μισά κι έπειτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα και βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά. Μετά το βάθρο, ήρθε αυτή η νίκη κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles