spot_img

Περιμένει βελτίωση το Σάββατο ο Vettel

O Sebastian Vettel δήλωσε πως προβλήματα στην ισορροπία του μονοθεσίου, κράτησαν τη Ferrari μακριά από τον απόλυτο ρυθμό.

Ο Γερμανός ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στην 2η θέση της κατάταξης, όμως ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Lewis Hamilton.

O Vettel είπε μετά την ολοκλήρωση του FP2, πως τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο FP1 έπαιξαν ρόλο στην έλλειψη ρυθμού. Όμως, περιμένει βελτίωση της κατάστασης το πρωί του Σαββάτου.

«Η ισορροπία δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελα όμως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Το πρωί δεν πήγαμε πολύ καλά, όμως η ομάδα δούλεψε σκληρά και μπορούμε να κάνουμε το βήμα εμπρός στη συνέχεια. Είχαμε θέματα, όμως μπορούμε να βρούμε τη λύση μέχρι αύριο».

Ο teammate του Γερμανού Kimi Raikkonen, κινήθηκε στο ίδιο κλίμα δηλώσεων, ενώ τόνισε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

«Δεν κάναμε καθαρό γύρο όπως θα περιμέναμε και έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Πρέπει αν το δούμε ως ένα γενικό σύνολο γιατί είναι μόλις η πρώτη ημέρα και όλοι θα παλέψουν αύριο. Είναι δύσκολο να δούμε εάν μπορούμε να παλέψουμε με την Mercedes, όμως ξέρουμε πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιώσουμε».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles