spot_img

Περισσότερη ενίσχυση της Haas από Ferrari ενόψει 2022

Η Ferrari επιβεβαίωσε πως θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες μετακινήσεις τεχνικού προσωπικού στην Haas για το 2022.

Οι άνθρωποι που θα ενισχύσουν την αμερικανική ομάδα θα ακολουθήσουν τον Simone Resta, ο οποίος είχε ήδη επιβεβαιωθεί ως “μετεγγραφή” στις αρχές του μήνα. Το νέο τμήμα πελατειακής στήριξης της Ferrari θα έχει την βάση της στο Maranello, αλλά θα παραμείνει αποκομμένο από την βασική ομάδα της για λόγους τήρησης των κανονισμών.

Η Haas μέχρι πρότινος είχε συνεργασία με την Dallara για την παροχή υπηρεσιών και εξαρτημάτων που δεν άνηκαν στην Ferrari. Το 2021, το νέο τμήμα της Ferrari θα αφιερώσει ακόμη περισσότερη δουλειά στην εξέλιξη του μονοθεσίου της Haas για το 2022. Βασικός της στόχος είναι η αναδιάρθρωση του προσωπικού της, βάσει και του ανερχόμενου καθεστώτος με τα budget caps. Ο Mick Schumacher, όντας οδηγός από την Ακαδημία της Ferrari, θα αποτελέσει επίσης μέλος της Haas για το 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 23 Δεκεμβρίου στην F1 και του μηχανοκίνητο αθλητισμό

Παρακάτω παρατίθενται οι δηλώσεις του Mattia Binotto, οι οποίες στρέφονται γύρω από τη νέα σχέση συνεργασίας μεταξύ Ferrari και Haas.

Μερικοί από τους ανθρώπους μας θα μεταφερθούν στην Haas. Νομίζω πως είναι κάτι που χρειαζόμαστε, καθώς πρέπει να μειώσουμε το δυναμικό μας ώστε να είμαστε εντός των περιορισμών του budget cap. Αυτοί οι άνθρωποι θα βρίσκονται στο Maranello, σε μια διαφορετική βάση από αυτήν της κύριας ομάδας.
Παρόλ’ αυτά, η Haas παραμένει μια καθαρά ανεξάρτητη ομάδα. Δεν είναι ομάδα υποδομών, δεν μοιραζόμαστε δεδομένα πέρα από όσα επιτρέπουν οι κανονισμοί. Είμαι χαρούμενος γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι μας θα πάνε να ενισχύσουν μια ομάδα όπως η Haas, παρά οπουδήποτε αλλού.
Ο Mick Schumacher θα είναι ένας από τους οδηγούς της το 2021. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδείξουμε την δυναμική συνεργασία που έχουμε με την ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την ξεχωριστή τελευταία εκπομπή “Slipstream” του 2020, με ειδικούς καλεσμένους όπως οι Πάνος Σεϊτανίδης, Τάκης Πουρναράκης και Κώστας Ψάρρας. Εναλλακτικά, εάν δεν ανοίγει πατήστε εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles