spot_img

Pernat: «Ο Marquez θα ξεπεράσει τον Rossi»

Ο Carlos Pernat, γνωστός με την παρουσία του στα paddock του MotoGP, μίλησε για τον Marc Marquez και όχι μόνο.

Ο Pernat δεν κρύβει τα λόγια του και για ακόμα μια φορά, θέλησε να εκφράσει την άποψή του μετά τον αγώνα της Aragon. Δεν του ξέφυγε πραγματικά κανένας, μιας και δίνει τη δική του οπτική στο σήμερα του MotoGP.

Αρχικά, μίλησε για τον Marquez και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απέναντι σ’ έναν τέτοιο Marquez. Παρά τις πτώσεις, ο Τίτλος είναι δικός του κι αυτός μόνο μπορεί να τον χάσει. Μας είπε ότι πίεσε πολύ στον αγώνα. Εγώ νομίζω έπαιζε όπως η γάτα με το ποντίκι κι όταν αποφάσισε να ξεφύγει, έκανε ακριβώς αυτό. Είναι καταπληκτικός να τον βλέπεις και θεωρώ ότι θα ξεπεράσει τους 9 Τίτλους του Rossi μιας και είναι ακόμα νέος κι έχει καριέρα μπροστά του.

Στη συνέχεια μίλησε για την Ducati και τους δύο αναβάτες της.

Ο Jorge αρχίζει και καταλαβαίνει τη μοτοσυκλέτα. Στον αγώνα είχε μακρόχρονη στρατηγική και θα δούμε αν θα συνεχίσει έτσι. Ο Dovi έμοιαζε σαν τον παλιό του εαυτό, φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Έχει έδαφος να καλύψει, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τα δώσει όλα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Valentino Rossi και το εντυπωσιακό comeback που έκανε 24 ημέρες αφότου έσπασε το πόδι του.

Έδειξε πόσο πολύ λατρεύει τους αγώνες. Ακόμα και η λέξη θαύμα, αδυνατεί να περιγράψει αυτό που έκανε. Απλά θα του πω μπράβο, σε χρειαζόμαστε.

Όσο για τις KTM και Aprilia, δήλωσε.

Έκαναν σημαντικά βήματα προόδου, όπως και η Aprilia. Σύντομα θα είναι μαζί με τους κορυφαίους, θα το δείτε.

Τέλος, μίλησε για την Suzuki και την καταστροφική της χρονιά, ενώ τόνισε πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν σύντομα.

Συνεχίζουν και υποφέρουν, αλλά είμαι βέβαιος ότι τα προβλήματά τους θα ξεπεραστούν τη νέα σεζόν με την καινούργια μοτοσυκλέτα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles