spot_img

Πιστεύει ακόμη στον τίτλο ο Andrea Dovizioso

Ο Andrea Dovizioso πιστεύει πως η υπόθεση τίτλος δεν έχει κριθεί για το 2019, παρά το εμφανές προβάδισμα του Marc Marquez.

Ο Andrea Dovizioso πήρε μια πειστική νίκη στην Αυστρία με προσπέρασμα στη τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου απέναντι στον Marquez, παίρνοντας μια νίκη την οποία ζητούσε τόσο ο Ιταλός αλλά και η ομάδα του ώστε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Το ζήτημα για τη Ducati δεν είναι όμως μόνο να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα, αλλά και να έχει άσχημα αποτελέσματα ο αναβάτης της Honda ώστε η υπόθεση τίτλος να παραμείνει ανοικτή.

Η μάχη για το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτή, μιας και έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος. Η νίκη στην Αυστρία δεν αλλάζει και πολλά, μιας και ο Marc έχει δείξει τις δυνατότητές του και περιμένω ότι θα είναι δυνατός και στις άλλες πίστες. Έτσι ο τίτλος είναι πολύ, πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά δουλεύουμε συνεχώς και δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Κρατάω ζωντανές τις ελπίδες για τίτλο, αλλά απέναντι στον Marc για να είμαι ρεαλιστής  είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Αυτό που έχουμε δεν είναι ακόμα αρκετό για να τον νικήσουμε, όμως η νίκη στην Αυστρία μας δίνει ενέργεια για το μέλλον. Πάντα η νίκη είναι σημαντική, αλλά το να νικάς έτσι: χωρίς να είσαι πιο γρήγορος, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ θετικό για μένα και την Ducati.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles