spot_img

Πιθανή επιστροφή του Lapierre στην Toyota

O Nicolas Lapierre φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ιαπωνική εταιρία για να αγωνιστεί με τρίτο LMP1 στο Le Mans.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Toyota φαίνεται να είναι πρόθυμη να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον Nicolas Lapierre. Ο Γάλλος, θα πλαισιώσει τον Stephane Sarrazin στο #9 Toyota TS050 Hybrid και θα αγωνιστεί στις 6H του Spa και στις 24H του Le Mans. Ο τρίτος οδηγός του αυτοκινήτου αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά, πιθανόν στον Πρόλογο που θα διεξαχθεί στην Monza.

O Lapierre φαίνεται πως επιστρέφει στην Ιαπωνική ομάδα, η οποία τον έδιωξε κακήν κακώς το 2014 μετά από πολλά συνεχόμενα ατυχήματα. Πιο επίπονο ήταν σίγουρα στις 24H του Le Mans, όπου έριξε το τότε #8 Toyota πάνω στο #3 Audi με αποτέλεσμα να πέσει πολλούς γύρους πίσω. H Toyota είχε συμβόλαιο και για το 2015 με τον Γάλλο, όμως δεν τόλμησε ποτέ να τον βάλει σε κάποιο από τα αγωνιστικά της.

Φαίνεται όμως, πως με δύο πολύ καλές χρονιές σε WEC και ELMS και δύο νίκες στις 24H του Le Mans στην LMP2, o Lapierre φαίνεται πως έχει βρει τον καλό του εαυτό και σίγουρα η ταχύτητά του θα δώσει πολλά στο Ιαπωνικό εργοστάσιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles