spot_img

Ποινές για Hamilton, Sain και άλλους έξι

Τραγελαφικά πράγματα στον κόσμο της Formula 1, καθώς οκτώ οδηγοί δέχθηκαν ποινές χρόνου, σχεδόν έξι ώρες μετά το τέλος του GP Αυστρίας.

Η ένσταση που κατέθεσε η Aston Martin μετά το τέλος του GP Αυστρίας, και η οποία έγινε δεκτή από τους αγωνοδίκες, τους ανάγκασε να επανεξετάσουν όλες τις περιπτώσεις παραβίασης των ορίων της πίστας. Μετά από αυτήν την επανεξέταση, ανακοινώθηκαν οι επιπλέον ποινές που επιβλήθηκαν στους οδηγούς εκ των υστέρων.

Στην ανακοίνωση των αγωνοδικών περιγράφεται και η μέθοδος που υπολογίστηκαν οι ποινές. Για κάθε τέσσερις παραβάσεις δόθηκε ποινή 5 δευτερολέπτων και προστέθηκαν άλλα 5 δευτερόλεπτα για την πέμπτη. Έπειτα το κοντέρ «μηδένισε» και άρχισε να μετράει πάλι από την αρχή και οι ποινές συνέχισαν να δίνονται με τον ίδιο τρόπο.

Η ανακοίνωση κλείνει με την -αυτονόητη- σύσταση των αγωνοδικών να βρεθεί μόνιμη λύση με το θέμα των ορίων της πίστας σε αυτό το σιρκουί.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 για τον κόσμο της Formula 1. 

Η εφαρμογή των παραπάνω ποινών σημαίνει ότι αλλάζει η σειρά των οδηγών της πρώτης 10άδας από την 4η θέση και κάτω. Κερδισμένοι είναι σαφώς οι οδηγοί της Aston Martin, που ήταν η ομάδα που έκανε την ένσταση, αφού ο Fernando Alonso ανέβηκε από την 6η στην 5η θέση και ο Lance Stroll από τη 10η στην 9η θέση.

Τελικά αποτελέσματα GP Αυστρίας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles