spot_img

Πολύ διαφορετικό το Ουγγρικό GP σύμφωνα με τον Vettel

O Sebastian Vettel πιστεύει πως παρά την ήττα της Ferrari στο Silverstone, στην Ουγγαρία τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Γερμανός 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είδε τη διαφορά από τον Lewis Hamilton να πέφτει στον 1 βαθμό μετά το Βρετανικό GP. Τώρα, έναν αγώνα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, η Mercedes φαίνεται να έχει λύσει τα προβλήματα του μονοθεσίου της και αυτό φαίνεται στην πίστα.

Παρά τα όποια σενάρια από την Ιταλία πως υπάρχει μια μικρή κρίση στο στρατόπεδο των “κόκκινων”, o Vettel πιστεύει πως η Ferrari είναι το ίδιο γρήγορη με την Mercedes, ειδικά τις Κυριακές.

Πιστεύω πως η Mercedes έχει κερδίσει πολύ από το χαμένο έδαφος, αλλά εμείς είμαστε ακόμα πολύ γρήγοροι, ειδικά τις Κυριακές. Το Σάββατο είναι που υποφέρουμε πολύ, γιατί ξεκινάμε τους αγώνες από πίσω και δεν είναι πάντα δυνατό να ανακάμψουμε. Στις στροφές, το μονοθέσιο συμπεριφέρεται πολύ καλά και είναι ισορροπημένο. Στη στροφή Copse (Silverstone) ήμασταν 10χλμ ταχύτεροι από την Mercedes. Είναι μάλλον λίγο καλύτεροι στην αεροδυναμική που μετράει πολύ τη φετινή σεζόν, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε το ίδιο γρήγοροι.

Επιπλέον, ο Vettel μίλησε για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Ουγγαρία και δήλωσε πως θα είναι πολύ διαφορετικός αγώνας από το Silverstone.

Δεν ξέρω αν θα είναι καθοριστικός ο αγώνας της Ουγγαρίας, αλλά θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από το Silverstone.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles