spot_img

Που θα καταλήξει για το 2019 ο Zarco;

O Johann Zarco είναι από τους πιο πολυζήτητους αναβάτες στο grid αυτή τη στιγμή, με το μέλλον του να παραμένει άγνωστο.

Ο Γάλλος εντυπωσίασε στη πρώτη του σεζόν στο MotoGP το 2017 με την ιδιωτική ομάδα της Tech 3, παίρνοντας pole position και πρωταγωνίστησε σε αρκετούς αγώνες. Πολύς ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομά του και πολλοί τον έχρισαν ακόμα και ως διάδοχο του Valentino Rossi.

Όμως, η ανανέωση του Ιταλού, όπως επίσης και του Maverick Vinales, βάζει τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια φρένο στα όνειρα του Γάλλου για την εργοστασιακή ομάδα. Και σα να μην έφτανε αυτό, η λύση συνεργασίας Yamaha-Tech 3 στο τέλος του 2018, τον βάζει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Η ομάδα που θα αντικαταστήσει όμως την Tech 3, φημολογείται πως θα έχει μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, οπότε ο Zarco κοιτάει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Όμως, υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για τον Γάλλο.

Ένας από αυτούς είναι η Honda, η οποία θέλει δύο δυνατούς αναβάτες που μπορούν να χτυπήσουν νίκες σε κάθε αγώνα, μιας και ο Dani Pedrosa δεν έχει καταφέρει να κοιτάξει στα ίσα τον Marc Marquez συστηματικά και η απόδοσή του έχει σκαμπανεβάσματα.

Σίγουρα ο Γάλλος θα είναι ένα καυτό όνομα στη φετινή silly season και ομάδες όπως η Ducati, η KTM και η Suzuki σίγουρα θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Η ιταλική ομάδα σίγουρα αποτελεί δέλεαρ, καθώς έχει ίσως τη καλύτερη μοτοσυκλέτα, όμως η KTM από την άλλη έχει ένα τεράστιο μπάτζετ και υπομονή ώστε να εξελίξει την μοτοσυκλέτα της για το μέλλον.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles