spot_img

Προτεραιότητα της Citroen o Ogier για το 2018

Η Citroen θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο WRC το 2018, καθώς επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Sebastien Ogier.

O Sebastien Ogier απολαμβάνει την πρωτοπορία του πρωταθλήματος στο WRC, όμως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό του με την M-Sport είναι μονοετές και τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει πολλές συζητήσεις για το μέλλον του.

Ο επικεφαλής του προγράμματος της Citroen, Yves Matton, δήλωσε πως προτεραιότητα της ομάδας του είναι να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Γάλλου για την επόμενη χρονιά.

Προτεραιότητα στα πλάνα μας, είναι να κάνουμε τον Ogier να έρθει στην ομάδα. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα αυτή τη στιγμή και προς το παρόν είναι δύσκολο να πούμε ποια θα είναι η τελική του απάντηση. Σίγουρα, δεν είμαστε οι μόνοι που προσπαθούμε να τον πείσουμε [για την επόμενη σεζόν]. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό εμπόδιο. Μπορεί όμως και να υπάρξει. Θα ήταν πολύ ωραίο να τον έχουμε πίσω, αλλά η προτεραιότητα μας είναι να έχουμε τον ταχύτερο οδηγό, να είναι Γάλλος όπως και εμείς είμαστε μια Γαλλική ομάδα. Είναι όπως λένε “το κερασάκι στην τούρτα”.

Ο Ogier έχει την επιλογή να παραμείνει στην M-Sport και την επόμενη σεζόν και για τον ίδιο είναι το ιδανικό σενάριο. Όμως, για να το κάνει αυτό, πρέπει η Ford να εμπλακεί εργοστασιακά στο σπορ και μαζί με την M-Sport.

Ο επικεφαλής της, Malcolm Wilson, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αμερικανό κατασκευαστή, με το σίριαλ για την παραμονή ή όχι του Ogier να κρίνεται στο τέλος του μήνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles