spot_img

Προβληματισμένος με τον ρυθμό των Mercedes και Red Bull o Vettel

O Sebastian Vettel αναφέρθηκε στον ρυθμό αγώνα των Mercedes και Red Bull και τόνισε πως μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν στην Αυστραλία.

Οι χειμερινές δοκιμές για το 2018 είναι παρελθόν, με την Mercedes να δείχνει πως είναι το μεγάλο φαβορί για ακόμα μια χρονιά. Οι πρωταθλητές δεν πήγαν για τους απόλυτους χρόνους, όμως ο ρυθμός αγώνα ήταν ο καλύτερος με διαφορά απ’όλες τις ομάδες.

Η Red Bull από τη μεριά της έδειξε κι εκείνη ένα πολύ καλό πρόσωπο, με αρκετούς από τα paddock να την βάζουν ακόμα και μπροστά από την Ferrari όσον αναφορά τη δυναμική. Όμως μαζί με την Ferrari, είναι πίσω προς το παρόν από την Mercedes.

O Vettel από τη μεριά του, αναφέρθηκε στον ρυθμό των δύο αντίπαλων ομάδων και προσπάθησε να δώσει τη δική του εξήγηση για το τι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Οι ανταγωνιστές μας, Mercedes και Red Bull δοκίμασαν μόλις μία γόμα ελαστικών για την προσομοίωση αγώνα, κάτι το οποίο δεν μπορείς να κάνεις σε ένα GP. Αυτό έχει αντίκτυπο στην στρατηγική και συνολικά στο αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, δήλωσε επίσης πως η Ferrari είχε έναν πολύ καλό χειμώνα και τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Νομίζω πως ξεκινάμε με μια πολύ καλή βάση με την SF71H. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, ώστε να εξερευνήσουμε και να βελτιώσουμε τη δυναμική. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, ξέρω πόσο ικανοί και αφοσιωμένοι είναι όλοι στο Maranello. Κάναμε καλή δουλειά όσον αναφορά τα χιλιόμετρα που καλύψαμε. Έκανα προσωπικό ρεκόρ με 188 γύρους σε μια ημέρα. Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το μονοθέσιο και διασκέδασα οδηγώντας το. Δεν μπορώ να περιμένω για την Αυστραλία, διότι όταν μπούμε στη πίστα, όλοι θα τρέχουμε και θα αγωνιζόμαστε κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Και όπως έχω ξαναπεί, έχω αυτοπεποίθηση με το μονοθέσιό μας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles