spot_img

Quartararo: «Δεν έχω πρόβλημα να τρέχω κάθε βδομάδα»

Ο Fabio Quartararo, όντας σε “διαθεσιμότητα” όπως όλοι οδηγοί, ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν του 2020 και να επιστρέψει στη δράση.

Το MotoGP μπορεί να διανύει μια περίοδο όπου διοργανώνει eSports αγώνες με τους επίσημους αναβάτες, όμως σιγά σιγά ετοιμάζεται για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του 2020 είναι φυσικά ο Quartararo, o οποίος θα κυνηγήσει τη πρώτη του νίκη και φυσικά να μπει στο παιχνίδι του τίτλου.

Προπονούμαι περισσότερο από ποτέ, μιας και είναι από τα λίγα που μπορώ να κάνω. Ο εξοπλισμός για την προπόνηση είναι από τα βασικά εξαρτήματα που έχω σπίτι. Μαζί με τον καναπέ και το Playstation. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να αγωνιστώ σε διάφορες πίστες, όπως στη Βαρκελώνη ή στο Misano όπου και είμαι γρήγορος τα τελευταία χρόνια. Δεν έχω πρόβλημα αν αγωνιζόμασταν και κάθε εβδομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Valentino Rossi και επιπλέον τη δίψα του να βελτιώσει την M1.

Από μικρός ήθελα να του μοιάσω και ήταν αυτός που μου έδωσε το κίνητρο να γίνω αναβάτης. Ελπίζω να μου δείξουν περισσότερο αγάπη παρά μίσος οι Ιταλοί. από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να δοκιμάσω όλες τις μοτοσυκλέτες των ομάδων του πρωταθλήματος. Μόνο και μόνο για να βελτιώσω την Yamaha.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles