spot_img

Quartararo: «Ένιωσα τόσο καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος»

Ο Fabio Quartararo ήταν άκρως χαρούμενος μετά και τη νίκη του στο GP Ντόχα, όπου πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν.

Ο Γάλλος έκανε μια φανταστική εμφάνιση στη πίστα Losail του Κατάρ. Έχοντας ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά, έκανε τρομερά προσπεράσματα και πάλεψε στα ίσα με τους αντιπάλους του. Στους τελευταίους γύρους έδειξε την αξία του, πέρασε τον Jorge Martin και πήρε την δεύτερη σερί νίκη για την Yamaha στο 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 5 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό
Δείτε το Νυχτερινό GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Το ξεκίνημα αυτό είναι ανάλογο με του 2020 για το ιαπωνικό εργοστάσιο, όμως ήρθε σε μια πίστα που στη θεωρία δεν την βόλευε καθόλου. Η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει μεγάλο πονοκέφαλο για τους αντιπάλους της. Τώρα, ο Quartararo μιλά για τον αγώνα και το γεγονός πως ούτε ο ίδιος το περίμενε και είναι χαρούμενος με την αίσθηση που έχει.

Ένιωσα τόσο καλά με τη μοτοσυκλέτα. Νιώθω τόσο χαρούμενος. Αυτή η πίστα μάς επιτρέπει να κάνουμε πολύ ωραία προσπεράσματα, όπως στην έξοδο της Τ3. Επιπλέον έχουμε τις Τ8, Τ9, Τ10 και την Τ15. Είναι εξαιρετικό το γεγονός πως έχουμε καλή αίσθηση στο εμπρός ελαστικό. Όλοι οι οδηγοί πίεζαν τρομερά και όταν το κάνεις αυτό μαζί με προσπεράσματα μετά δεν ξέρεις τι θα γίνει. Πηγαίνοντας σε μια στροφή, νιώθεις το εμπρός ελαστικό να μετακινείται. Αυτό δεν το είχαμε στην περσινή μοτοσυκλέτα, δεν είχα αίσθηση και έχανα το εμπρός μέρος. Αλλά με αυτή τη μοτοσυκλέτα έχω περισσότερη αίσθηση στο μπροστινό και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Νιώθω περισσότερο το όριο. Αυτό συνέβη στο Κατάρ και εύχομαι να συνεχιστεί και στα επόμενα Grand Prix.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί ο Fabio Quartararo να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα του 2021 με την Yamaha; Ποιος θα είναι ο μεγάλος του αντίπαλος;

Μην χάσετε σήμερα στις 20:00μμ την εκπομπή Racing Line με την ανάλυση του GP Ντόχα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles