spot_img

Ricciardo: «Έχω μιλήσει μόνο με την Red Bull»

O Daniel Ricciardo απέρριψε κάθε φήμη που τον ήθελε να έχει υπογράψει με την Ferrari, ενώ αποκάλυψε πως έχει μιλήσει μόνο με μια ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες κάνουν λόγω για υπογραφή προσύμφωνου μεταξύ του Αυστραλού με την Scuderia, ώστε να αντικαταστήσει τον Kimi Raikkonen το 2019. Στα πλαίσια τώρα όμως του GP του Αζερμπαϊτζάν, ο Ricciardo ήταν κάθετος και δήλωσε πως όλα τα δημοσιεύματα είναι ψέματα.

Έχω μιλήσει μόνο με την Red Bull. Ακόμα και από το 2017 είμαστε μεταξύ μας πολύ ανοικτοί και μέσω των media δηλώνουν πως θέλουν να μείνω. Είχαμε κάποιες συνομιλίες όμως σχετικά με αυτό. Γνωρίζω για κάποια δημοσιεύματα και μπορώ να πω πως είναι ψέματα.

Ο Ricciardo έχει δηλώσει πως το επόμενο συμβόλαιό του, επιθυμεί να είναι διάρκειας δύο ετών και τώρα ξεκαθαρίζει πως θέλει να υπάρξουν και δικοί του όροι.

Θα ήθελα να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θα είναι ξεκάθαρα στην ομάδα. Δεν θα ήθελα να πάω κάπου όπου θα ήξερα πως δεν έχω κάποια ευκαιρία. Θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και είναι κάτι το οποίο πιστεύω πως μπορώ να πετύχω. Εάν κάπου μου πουν πως δεν μπορώ να κάνω ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε δεν είναι ελκυστικό για εμένα. Δεν νιώθω πως πρέπει να πιέσω κάποια κατάσταση. Το καλοκαίρι όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles