spot_img

Ricciardo: «Οι Hamilton και Vettel δεν είναι καλύτεροι από εμένα και τον Max»

Ο Daniel Ricciardo πιστεύει, πως είναι το ίδιο γρήγορος με τον Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel και νιώθει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Αυστραλός, έρχεται από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο Spa, παίρνοντας στα ίσα την 3η θέση. Και λέμε στα ίσα, καθώς προσπέρασε εντυπωσιακά τον Valtteri Bottas από την εξωτερική, ενώ μέχρι το τέλος κρατήθηκε μπροστά από τον Kimi Raikkonen με πιο αργό μονοθέσιο.

Τώρα ο Ricciardo πιστεύει πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ όπως λέει και ο ίδιος, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους Hamilton και Vettel.

Νιώθω πως είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα. Το νιώθω από το 2014. Νιώθω πως εάν ήμουν στην Mercedes θα είχα κερδίσει, όπως και πέρυσι. Σίγουρα πιστεύω στον εαυτό μου. Ο Max, ως teammate μου, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου και έχουμε προκαλέσει ο ένας τον άλλο περισσότερο απ’όσο άλλοι πριν. Προφανώς και οι δύο πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Βλέπω τον Lewis, τον Seb και τους άλλους οδηγούς που είναι στη κορυφή και δεν πιστεύω πως είναι καλύτεροι από εμένα και τον Max. Πιστεύω πως θα τους κερδίζαμε σίγουρα.

Στη συνέχεια, ο Αυστραλός δήλωσε πως η μάχη στο Spa ήταν φανταστική και πίεσε στο όριο ώστε να κρατήσει πίσω του τους Raikkonen και Bottas.

Στο τέλος του αγώνα στο Spa, πίεζα σαν τρελός για να κρατήσω τον Kimi πίσω μου, αλλά ο Lewis πίεζε επίσης πάρα πολύ για να κρατήσει τον Seb πίσω του. Οπότε χάναμε 1 δευτερόλεπτο στον γύρο, καθώς όλοι ήμασταν στην επίθεση και δεν χρειαζόταν να προστατέψουμε τα ελαστικά. Έχουμε ακόμα έδαφος να καλύψουμε. Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση είναι στην Σιγκαπούρη και θα μας δώσει την ευκαιρία να παλέψουμε για την νίκη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles