spot_img

Rossi: «Καταπληκτικό να ξεκινάς με βάθρο»

Ο Valentino Rossi μίλησε για τον αγώνα στο Qatar και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή του και το βάθρο που κατέκτησε.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής δεν είχε αρχικά καλό τριήμερο, όμως κατάφερε στον αγώνα να πάει κόντρα στα προγνωστικά και να πάρει τη θέση.

«Πάντα είναι καταπληκτικός τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν με ένα βάθρο. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα που με υποστήριξε. Από την Παρασκευή άρχισα να νοιώθω καλύτερα με το μπροστινό, αν και συνέχιζα να ήμουν αργός. Όμως από τότε ήμουν αισιόδοξος για την πεντάδα. Στο ζέσταμα ήταν δύσκολα για εμένα επειδή ήταν πιο ψηλά οι θερμοκρασίες. Στον αγώνα όμως οι χαμηλές θερμοκρασίες με βοήθησαν. Βελτιώσαμε το στήσιμο και είχα καλύτερη αίσθηση στις εισόδους των στροφών, ενώ κάναμε και κάποιες αλλαγές στο μπροστινό μέρος και ήμουν καλύτερος στα φρένα».

Στο τέλος ο Rossi ευχαρίστησε την ομάδα για τη καλή δουλειά.

«Το διασκέδασα και είδα και τον Maverick για έναν ολόκληρο αγώνα. Στο τέλος ήλπιζα ότι ο Dovi θα είχε μεγαλύτερο πρόβλημα με το μαλακό. Όμως είχα κι εγώ θέμα με το μπροστά ελαστικό. Δεν ήθελα να κάνω να κάνω κάποιο λάθος γιατί θα νευρίαζα πολύ με τον εαυτό μου».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles