spot_img

Rossi: «Το συναίσθημα είναι καταπληκτικο»

Ο Valentino Rossi ήταν ενθουσιασμένος με την πρώτη του νίκη για το 2017 και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του.

Ο Ιταλός αναβάτης της της Yamaha, πήρε μια φανταστική νίκη στο GP Ολλανδίας και με τον teammate του να έχει πτώση, το πρωτάθλημα πήρε φωτιά.

Είμαι χαρούμενος και είναι μια σημαντική νίκη, όπως κάθε άλλη νίκη. Το συναίσθημα είναι καταπληκτικό μετά από ένα χρόνο και γι’ αυτό ακριβώς το συναίσθημα που νιώθεις μετά από μια νίκη, είμαι στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Και αυτή η νίκη ήρθε μετά από σπουδαία μάχη με τον Danilo, με τον Marc και με τον Zarco. Είναι σημαντική και για το πρωτάθλημα, που είναι απίστευτα ανοιχτό και ενδιαφέρον με διαφορετικούς αναβάτες και μοτοσυκλέτες. Έχουμε δει φέτος ότι τα πάντα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δυνατοί και στο Sachsenring που ακολουθεί. Τώρα όμως θα χαρούμε αυτή τη νίκη που είναι η 10η μου στο Assen και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό.

Επιπλέον, ο Rossi μίλησε για τον αγώνα και τις δυσκολίες που είχε, μαζί με τον παράγοντα της βροχής.

Ήταν δύσκολα για όλους. Εμείς ξέρουμε ότι το σκληρό πίσω ελαστικό δουλεύει καλύτερα με τη μοτοσυκλέτα μας. Μετά ήρθε η βροχή. Τότε αμφιβάλλαμε για την επιλογή μας αλλά στο τέλος ήταν η σωστή και τα ελαστικά δούλεψαν καλά. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα στη νίκη, επειδή ήμουν μπροστά και είχα καλό ρυθμό. Έδωσα μερικές μάχες με τον Danilo που πάντα είναι δυνατός σ’ αυτές τις συνθήκες. Τον είδα να δυσκολεύεται επειδή όταν είσαι μπροστά είναι πιο δύσκολο, επειδή λίγο παραπάνω νερό να έχει σε μια στροφή, τότε κατέστρεψες τον αγώνα σου. Στο τέλος η βροχή σταμάτησε και ξεκίνησα να πιέζω περισσότερο κάνοντας καλούς τελευταίους γύρους».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles