spot_img

Russell: «Δεν θα ανακοινωθεί τίποτα στο Silverstone»

Ο George Russell αποκάλυψε πως καμία συμφωνία δεν θα ανακοινωθεί στον αγώνα της F1 στο Silverstone αυτήν την εβδομάδα. 

Ο George Russell είναι ένας οδηγός που απασχολεί τη φετινή Silly Season, καθώς είναι ο βασικός υποψήφιος για τη δεύτερη θέση στη Mercedes. O Βρετανός βρίσκεται από το 2019 στη Williams, όμως προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν θα βρίσκεται εκεί και το 2022. Η απόφαση σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 13 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα, ο Russell οδεύει στον εντός έδρας αγώνα του έχοντας προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Q3, οδηγώντας για τη Williams. Η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη και αν έχει έναν αξιόλογο αγώνα, τότε μπορεί να διεκδικήσει βαθμούς. Ο καιρός προβλέπεται καλός για το GP Μεγάλης Βρετανίας, με το ενδεχόμενο βροχής να είναι μηδαμινό.

Ο Russell μίλησε στο f1.com και αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί τίποτα αναφορικά με το μέλλον του στο σπορ για το 2022.

Υπέγραψα πρώτη φορά με τη Mercedes πριν 5-6 χρόνια. Δεν αποτελεί μυστικό πως εκείνοι είναι που με προσέχουν και διαχειρίζονται το μέλλον μου. Αυτό είναι αλήθεια. Όσον αφορά το πού θα οδηγώ του χρόνου, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε ανακοίνωση στο Silverstone. Δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα και δεν έχει σφραγιστεί καμία συμφωνία.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Η μετακίνηση του Russell στη Mercedes θεωρείται δεδομένη, όχι όμως και το χρονικό σημείο, καθώς το 2022 αλλάζουν οι τεχνικοί κανονισμοί και ενδέχεται η Mercedes να θέλει να τον διατηρήσει στη Williams μια ακόμα σεζόν. Σε περίπτωση που τον επιλέξει όμως, ο Valtteri Bottas αναμένεται να κάνει την αντίθετη διαδρομή προς Grove όπου ξεκίνησε την καριέρα του στην F1, το 2013.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το GP Μεγάλης Βρετανίας είναι προγραμματισμένο για τις 16-18 Ιουλίου και είναι το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο που υιοθετεί τον αγώνα Sprint Qualifying.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles