spot_img

Russell: «Θα μείνει πίσω μου ο Verstappen, στον αγώνα πάμε για νίκη»

Ο George Russell μίλησε για την κατάκτηση της pole position στο Grand Prix Καναδά και πώς έφτασε σε αυτό το επίτευγμα. 

Για πρώτη φορά μετά την Ουγγαρία του 2022 ο George Russell θα εκκινήσει αγώνα της Formula 1 από την pole position. O Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG ήταν ο πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά και πήρε μια τρομερή pole position με έναν σπουδαίο χρόνο.

Μάλιστα, γράφτηκε ιστορία, καθώς μετά από 27 χρόνια είχαμε επανάληψη των όσων έγιναν στη μάχη της pole στη Χερέθ το 1997. Ο Russell έγραψε πρώτος την ταχύτερη επίδοση (1:12.000) και έτσι οδήγησε τον Max Verstappen στη δεύτερη φετινή του ήττα σε κατατακτήριες δοκιμές.

«Είναι φοβερό. Νιώθω καταπληκτικά, έχουμε κάνει τόση δουλειά πίσω στο εργοστάσιο και ελπίζαμε το Μονακό να ήταν η αρχή της σεζόν μας. Πιστεύω πως είναι. Μου έλλειψε αυτό το συναίσθημα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 


Όταν ρωτήθηκε το πού οφείλεται η τόσο μεγάλη αλλαγή στην απόδοση της Mercedes και αν μπορεί να κερδίσει τον αγώνα, ο Βρετανός απάντησε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον αγώνα. Κάναμε το πρώτο βήμα και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στη νίκη. Γιατί όχι να κρατήσω πίσω μου τον Max. Φυσικά και θα τον κρατήσω πίσω μου. Το μονοθέσιο είναι φοβερό. Είχαμε κάποιες αναβαθμίσεις στο Μονακό που μας έβαλαν στη μάχη και στον αγώνα πάμε για τη νίκη».

Το Grand Prix Καναδά είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 ώρα Ελλάδος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles