spot_img

Schumacher: «Έχω να μάθω πολλά ακόμα»

Ο Mick Schumacher είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξή του μέσα στη σεζόν του 2021, καθώς μαθαίνει καινούρια πράγματα σε κάθε αγώνα.

Ο Γερμανός οδηγός της Haas νιώθει όλο και μεγαλύτερη εξοικείωση με τον κόσμο της Formula 1. Βρίσκεται, ωστόσο, στο στάδιο «εκμάθησης», το οποίο και χαρακτηρίζει ως «χρονοβόρα διαδικασία».

Διαβάστε επίσης: 24H Le Mans Hyperpole – Η Toyota κλείδωσε την πρώτη σειρά εκκίνησης

Ο Mick Schumacher βρίσκεται στη 19η θέση του πρωταθλήματος οδηγών της Formula 1, μπροστά μόνο από τον ομόσταυλο Nikita Mazepin. Στον τελευταίο αγώνα (GP Ουγγαρίας) πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα, τερματίζοντας 12ος, δίνοντας μάλιστα αρκετές μάχες εντός πίστας.

Όμως σε ορισμένες περιπτώσεις στο 2021, τα λάθη του κόστισαν στη Haas, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Στο GP Μονακό και Ουγγαρίας αναγκάστηκε να χάσει τις κατατακτήριες δοκιμές, λόγω σύγκρουσης που είχε στη διαδικασία του FP3. Ο ίδιος νιώθει πως το ξεκίνημα της καριέρας του στην Formula 1 είναι πολύ θετικό, όμως τονίζει πως έχει να μάθει πολλά ακόμα, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Προσωπικά πιστεύω πως το πρώτο μισό της σεζόν είχε θετικό πρόσημο. Μετά από κάθε αγώνα, μάθαινα πολλά πράγματα και είχα σταθερή βελτίωση. Στην αρχή προσπαθείς να πάρεις το μέγιστο από κάθε αγώνα, όποτε όσο προχωράω, χρειάζονται όλο και μικρότερα βήματα προόδου. Ο κάθε αγώνας δίνει πολλές πληροφορίες, όποτε από ένα σημείο και μετά, χρειάζεται απλά να βελτιώσεις κάποιες λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά, αισθάνομαι πως είμαι ακόμα στο ξεκίνημα μιας χρονοβόρας διαδικασίας εκμάθησης, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς, η Haas είναι γνωστό ότι έχει ρίξει σχεδόν εξολοκλήρου την προσοχή της στο 2022. Αυτό δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Mick Schumacher, που πιστεύει πως η ομάδα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Νιώθω πως κάθε μέρα έχω όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι πιο άνετα απέναντι σε οποιαδήποτε περίσταση. Αυτό είναι πολύ θετικό. Η δουλειά που κάνουμε μαζί με την ομάδα μού δίνει τη αίσθηση πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Mick Schumacher βρίσκεται σε χρονιά προσαρμογής στην Formula 1, με τη Haas να εστιάζει τους πόρους της στο 2022. Προς ώρας όμως απέναντι στον Nikita Mazepin, δείχνει ως ένας αξιοπρεπέστατος οδηγός, όντας μέλος της Ακαδημίας της Ferrari.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles