spot_img

Schumacher: «Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και να είμαστε ρεαλιστές»

Ο οδηγός της Haas, Mick Schumacher, μιλάει για τη νοοτροπία που θα πρέπει να ακολουθήσει το 2021, τους στόχους και να έχει αυτογνωσία.

Στο ντεμπούτο του Πρωταθλητή της Formula 2 θα είναι στραμμένα τα βλέμματα της F1 την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι προσδοκίες που φέρει το όνομά του, όπως και η μέχρι τώρα καριέρα του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι μεγάλες.

Διαβάστε επίσης: Άγνωστη η συμμετοχή νέων κατασκευαστών στην F1

Ο νεαρός Γερμανός σε πρόσφατες δηλώσεις του δείχνει άκρως προσγειωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία.

Ακόμα έχουμε μερικές εβδομάδες διαθέσιμες μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν και έχω περιθώριο να βελτιωθώ μέχρι τότε. Έχω πολύ στενή επικοινωνία με την ομάδα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να προετοιμαστώ για τον αγώνα είναι κάτι που θα πρέπει να ανακαλύψω μόνος μου. Επιπλέον, έχουμε στην διάθεσή μας μόνο τρεις μέρες αντί για έξι στις χειμερινές δοκιμές, όπου για εμένα αντιστοιχεί σε μόλις μιάμιση μέρα δοκιμών και μία ώρα προπόνηση πριν τον πρώτο μου αγώνα. Φυσικά αυτό δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα, στόχος μου όμως είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream #39” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.
Διαβάστε επίσης: F1 2021: Οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων

Σχετικά με τους στόχους τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας, ο Mick επικεντρώνεται στην μακροχρόνια βελτίωση της απόδοσής τους.

Αν και δεν είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, έχουν πολύ καλή επαφή με τους οδηγούς τους και είναι σημαντικό οι δυο άκρες να έχουν κοινούς στόχους. Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και να είμαστε συνειδητοποιημένοι όσον αναφορά το μονοθέσιο που έχουμε στα χέρια μας. Εννοείται θέλουμε βαθμούς αυτήν τη σεζόν και όπως κύλησαν οι αγώνες το 2020, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να βρεθούμε και στο βάθρο. Βασικότερο όλων βέβαια είναι να είμαστε ρεαλιστές. Οφείλουμε να εμφανίσουμε βελτίωση στην απόδοσή μας προς το τέλος της σεζόν, σε σύγκριση με το πώς ξεκινήσαμε. Θέλω να χτίσω μια δυνατή σχέση με την ομάδα και να πάμε μαζί μπροστά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για τον Schumacher, η αυτογνωσία και το να παραμείνει ρεαλιστής είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για να ανταπεξέλθει στην πίεση και τον ρυθμό της Formula 1. Θα μπορέσει όμως να τα καταφέρει;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles