spot_img

Στη McLaren δεν γνωρίζουν γιατί έκαναν τόσους πολλούς γύρους

Η McLaren είχε τη πιο παραγωγική μέρα της στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών στο Μπαχρέιν, με τον Vandoorne να συμπληρώνει 81 γύρους.

Ο Βέλγος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την MCL32 ή με τον κινητήρα της Honda και σύμφωνα με τους ίδιους, είχε την καλύτερη ημέρα δοκιμών φέτος.

Ο επικεφαλής της McLaren, Eric Boullier τόνισε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο λόγος της τέλειας ημέρας, όμως ήταν πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό.

«Αν ξέραμε… αυτό είναι το πρόβλημα, [πως] δεν ξέρουμε. Όλα δούλεψαν τέλεια. Πιέσαμε κιόλας περισσότερο με τις ρυθμίσεις και όλα δούλεψαν σωστά. Ήταν μια κανονική ημέρα δοκιμών, όλα όσα στοχεύσαμε να δοκιμάσουμε, το κάναμε κάτι το οποίο είναι πολύ καλό».

Ο Vandoorne είχε μια εξαιρετική ημέρα και έβαλε πολλά χιλιόμετρα με την McLaren, μετά από ένα πολύ δύσκολο GP την περασμένη Κυριακή, καθώς δεν ξεκίνησε καν τον αγώνα.

«Νομίζω είναι η πρώτη ημέρα που δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Κάναμε όλα όσα θέλαμε, ακόμα και δουλειά στο set-up που θέλαμε να κάνουμε στην Βαρκελώνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να ολοκληρώσω τόσους πολλούς γύρους, ειδικά για την ομάδα. Μετά από δύο συνεχόμενους αγώνες, έχουμε το τεστ και με τα προβλήματα που είχαμε, η ομάδα δούλεψε απίστευτα πολύ. Έκαναν πολύ καλή δουλειά για να μπορέσουν να βγάλουν το μονοθέσιο στη πίστα».

Ο Bullier από την άλλη, ολοκλήρωσε λέγοντας πως η Honda δεν κατάφερε να βρει ποιο ήταν το πραγματικό πρόβλημα με το κινητήριο σύνολο.

«Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι πήγε λάθος. Προφανώς αλλάξαμε την MGU-H και την πρώτη ημέρα μετά από δύο γύρους η MGU-H είχε καταστραφεί. Αλλάξαμε τον κινητήρα και κάναμε 17 γύρους. Δεν βρήκαμε κάποιο πρόβλημα, οπότε νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο για την Honda να καταλάβει τι γίνεται».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles