spot_img

Στην LMP1 η Manor την “Super Season”

Η Manor κάνει το μεγάλο βήμα και για την σεζόν 2018-2019 θα αγωνιστεί στην LMP1 με το αγωνιστικό της Ginetta.

H βρετανική ομάδα, μπήκε στον κόσμο των αγώνων αντοχής το 2016 και αγωνίστηκε στην LMP2, τόσο με το Oreca 05, αλλά και με το Oreca 07 τη φετινή χρονιά.

Η Manor τη φετινή σεζόν, έχει ως βασικό χορηγό την TRS Racing, μια εταιρία με βάση την Κίνα, με τη συνεργασία να έχει ως αποκλειστικό σκοπό την επίτευξη ενός προγράμματος στην LMP1. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τη στιγμή που η Ginetta είχε ανακοινώσει την κατασκευή του αγωνιστικού και τώρα επιβεβαιώνονται.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αναφορά τον αριθμό των αγωνιστικών δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ το LMP1 που αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμα όνομα, θα φορά τον 3.4 λίτρων V6 turbo κινητήρα της Mecachrome.

H είδηση αυτή έρχεται μετά από την ανακοίνωση της Dragonspeed πως θα είναι ακόμα μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην LMP1 του WEC την “Super Season”. Η Dragonspeed έχει στενές σχέσεις με την Oreca, η οποία εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει το αγωνιστικό, παρά τα στενά χρονικά περιθώρια.

Η Manor φαίνεται πως είναι η ομάδα που έχει αγοράσει τα τρία LMP1 που ανακοίνωσε νωρίτερα στη χρονιά η Ginetta, οπότε ο προμηθευτής της Dragonspeed παραμένει ερωτηματικό.

Τα νέα αυτά, μόνο καλά είναι για το μέλλον του πρωταθλήματος, με τον αριθμό των αγωνιστικών για τη νέα σεζόν να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles