spot_img

Τελευταία φορά που η Ferrari δεν πέρασε στο Q3 είχαμε αγώνα-παρωδία

Η Scuderia Ferrari ήταν αργή στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά, δεν πέρασε στο Q3 και αυτό θα την επηρεάσει σημαντικά στο αποτέλεσμα του αγώνα.

Απογοητευτική εικόνα για τη Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά. Ο Charles Leclerc περιορίστηκε στη φτωχή 11η θέση, ενώ ο Carlos Sainz ήταν 12ος έπειτα από λάθος στον τελευταίου του γύρο. Ο Μονεγάσκος ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον αποκλεισμό του από το Q2 και δεν είχε τη δυνατότητα να παλέψει για τη δεύτερη συνεχόμενη pole position.

Μάλιστα, ήξερε έπειτα από την τελική του προσπάθεια πως δεν θα καταφέρει να προκριθεί στην τελική μάχη για την pole position. Στην ενδοεπικοινωνία με τον αρχιμηχανικό του υπήρξε η εξής συζήτηση:

-«Πιστεύω πως τη γ@μ%σ$με»

-«Ναι»

-«Εντάξει, δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά το Q2, ο Μονεγάσκος ανέφερε ότι η Ferrari ήταν αργή όλη την ημέρα και πλέον πρέπει να δει πώς θα πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στον αγώνα της Κυριακής.

Η Scuderia Ferrari είχε αρκετά χρόνια να δει και τα δύο της μονοθέσια εκτός Q2. Συγκεκριμένα η προηγούμενη φορά που οι δύο οδηγοί της ιταλικής ομάδας έμειναν ταυτόχρονα εκτός του Q3, ήταν στο Σπα το 2021. Σε εκείνον τον αγώνα θυμόμαστε πολύ καλά πως μόνο δράση δεν είδαμε κι έπειτα από δύο γύρους πίσω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας δεν υπήρξε καθόλου δράση και υπήρξε μάλιστα κατάταξη αγώνα δίχως να υπάρξει ένας γύρος υπό πράσινη σημαία.

Το Grand Prix Καναδά είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 ώρα Ελλάδος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles