spot_img

Τελικός με 30 συμμετοχές για το IAME Series Greece

Συναρπαστικό αναμένεται το φινάλε της δεύτερης σεζόν διεξαγωγής του IAME Series Greece, με το «Kartodromo» να φιλοξενεί τους δύο τελευταίους γύρους του 2019, σε ένα Σαββατοκύριακο με ατελείωτη δράση!

Το Σάββατο 31 Αυγούστου και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «σπίτι» του δημοφιλούς θεσμού καθώς θα κριθούν όχι μόνο οι Πρωταθλητές της Χρονιάς στις επί μέρους κατηγορίες αλλά και τα πολυπόθητα εισιτήρια για τους Παγκόσμιους Τελικούς της IAME που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στη Γαλλία.

Μετά την πρεμιέρα στο «Kartodromo» και τη δοκιμασία της Πάτρας στην πίστα «Kartmania», οι «warriors» της ελληνικής έκδοσης του άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που διεξάγεται σε 25 χώρες παγκοσμίως, καλούνται να κυνηγήσουν την καρό σημαία, ακόμα κι αν αυτή θα αφορά στο γόητρο και όχι στην κατάκτηση του τίτλου.



Συνολικά τριάντα (30) αγωνιζόμενοι χωρισμένοι σε τέσσερις (4) κατηγορίες θα παραταχθούν στο grid, σε έναν αγώνα που διοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.».

Στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη συνολικά έντεκα (11) αθλητές, με τους οκτώ (8) εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) μάχονται επτά (7) αθλητές, ενώ στην X30 SENIOR (από 14 ετών) θα πάρουν εκκίνηση εννέα (9)!

Τέλος, στην X30 SUPER των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών), θα λάβουν μέρος τρεις (3) αγωνιζόμενοι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Στην επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το πρωτάθλημα, τους κανονισμούς, τα έπαθλα αλλά και Live Timing όσων θα συμβαίνουν στο «Kartodromo» την ώρα των αγώνων (http://www.iameseriesgreece.com/live).

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles